Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

12 lemezes box-szettel jelentkezik a PRETTY MAIDS

2019-01-06
A legendás dán hard rockerek február 22-én adják ki speciális box-szettjüket, ami az 'A Blast From The Past' címet viseli.

Az elmúlt évtizedben jelentősen megnőtt az igény a Pretty Maids egyes '90-es évekbeli albumai iránt. A banda utóbbi 20 évben lemezei ugyanis hosszú ideje nem érhetők el hivatalos forgalomban (sem CD-n, sem LP-n, sem digitálisan). A Frontiers kiadó ezért döntött most úgy, hogy újra kiadja ezeket az albumokat, eleget téve a régi és az új rajongók követeléseinek.

A banda közleménye így szól: "A '90-es években és az új millennium kezdetén meglehetősen nehéz idők jártak a tradícionális hard rock és metalzene felett. Akkoriban különféle alternatív műfajok uralták a rock-világot, és a színtér is folyamatosan és gyorsan változott: új trendek jöttek-mentek - a mi műfajunk pedig oldalvizen evezett. Ettől függetlenül sosem tűnt el ez a fajta muzsika: akkor is és most is jelen volt és van, köszönhetően a leghűségesebb, legkitartóbb támogatóknak, akikhez foghatót nehezen találnánk a zeneiparban. A Pretty Maids mindig is büszke volt arra, hogy minden időben, minden körülménytől függetlenül a saját, eredeti zenéjét játszotta; ezért most mérhetetlen örömmel jelenthetjük be ezeket az újrakiadásokat! Élvezzétek hát újra - vagy most először - ezeket a klasszikus albumokat!".

Az 'A Blast From The Past' című pakkot itt lehet megrendelni (ugyanitt lehet böngészni a kiadvány tartalmát és a tracklistákat).

A box-szett 12 lemeze közül az alábbi 8 újra megjelenik bakeliten is:

- 'Scream'
- 'Wake Up To The Real World'
- 'Motherland'
- 'Pandemonium'
- 'Planet Panic'
- 'Carpe Diem'
- 'Spooked'
- 'Anything Worth Doing Is Worth Overdoing'

Íme a hivatalos trailer az újrakiadásokhoz:

Másik friss hír, hogy a Pretty Maids bemutatta 2016-os 'Kingmaker' albuma 'Bull's Eye' című számának hivatalos videoklipjét, ami lentebb tekinthető meg. A kisfilmet a 2017-es / 2018-as lemezbemutató turné során forgatták.


12 lemezes box-szettel jelentkezik a PRETTY MAIDS
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.