Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Itt a LACERATION új dala, az 'Exhausted In Form'!

2019-01-07
A Bay Area-beli death / thrash metal banda az Unspeakable Axe Records-szal kötött szerződést új, 'Remnants' című albumára, ami 2019-ben jelenik meg.

A 2006-ban alakult, kaliforniai Laceration old-school stílusban prezentálja a death / thrash metal műfajt, azzal a szándékkel, hogy "csontokat zúzzon és dobhártyákat szaggasson". A csapat nemrégiben tért vissza egy ötéves szünet után; mégpedig egy megújult felállással, hogy nekilásson soron következő albuma (azaz debütáló nagylemeze) munkálatainak.

A 'Remnants' albumon a Laceration eddigi munkásságát hallhatjuk viszont, új köntösben: a lemezre felkerült a banda bemutatkozó EP-je; néhány demó-szám; valamint a 2013-as, Tinnitus zenekarral közös split-lemez egyes dalai.

A rajongók 10 "erőszakos deathrash-durvulásra" számíthatnak, "halálhörgésekkel és death metal-riffekkel" előadva. "Ez a színtiszta old-school metal!".

A tracklista:
01. Realms Of The Unconscious
02. Self Deprivation
03. Shadows Of Existence
04. Exhausted In Form
05. Bred To Consume
06. Hobo With A Shotgun
07. Critical Biopsy
08. Arise Within
09. Taphephobia
10. Shadows Of Existence

Az album február 7-én jelenik meg, digitálisan és CD-n. Az előrendeléseket itt lehet leadni. Ízelítőképpen alább meghallgatható az első két új felvétel, az 'Exhausted In Form' és a 'Realms Of The Unconscious' című szám:


Itt a LACERATION új dala, az 'Exhausted In Form'!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.