Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Februárra várható az új EWIGKEIT album, a 'DISClose' - itt a friss videoklip!

2019-01-04
A brit Ewigkeit együttes február 22-én jelenteti meg következő nagylemezét, ami a 'DISClose' címet kapta.

Az Ewigkeit egy brit multi-instrumentalista, James Fogarty (In The Woods, Old Forest, Jaldaboath, stb.) "örökmozgó" projektje, ami a kezdetekben - a '90-es évek közepén - klasszikus black metal zenében, majd szimfónikus / indusztriális muzsikában utazott. A dalok stílusát a későbbiekben már a '70-es évekbeli space-rock uralta, de a projekt mindvégig rendkívül széles műfaj-palettán mozgott.

A 'DISClose' a banda 8. albuma, amiről bátran kijelenthető, hogy ez az eddigi legváltozatosabb. legsokszínűbb anyag az összes közül. A baritón gitár-témák és a fülbemászó riffek leginkább a régi death / doom és a modern extrém metal műfajokat éltetik; míg a vokálok blackened metal stílusúak, a billentyű-játékok pedig ambient / space-elemekkel tarkítottak. A 'DISClose' tehát kétségkívül az Ewigkeit legerősebb, legsokoldalúbb, de egyben legkoherensebb kiadványa.

Az új album koncepcióját a modern ufológia jelenkori mozgalma határozza meg; tehát az űrlények jelenlétével kapcsolatos örökös kérdések vannak terítéken (ahogy az a Lenny Bridgeman által tervezett lemezborítóról is leszűrhető).

A tracklista:
01. 1947
02. Disclosure
03. Oppenheimer's Lament
04. Guardians Of The High Frontier
05. Resonance
06. KRLLL
07. Moon Monolith

A Frederic Gervais (Studio Henosis) által kevert album első kedvcsinálója lentebb elérhető, a 'Guardians Of The High Frontier' dal videoklipjével egyetemben, amit maga Fogarty animált, Jessica Tilley és Lenny Bridgeman segítségével. A lemez a Death To Music Productions kiadó jóvoltából lát napvilágot, digitálisan 2019. február 22-én, CD-n pedig március 23-án. Az előrendeléseket itt lehet leadni.


Februárra várható az új EWIGKEIT album, a 'DISClose' - itt a friss videoklip!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.