Normál verzió

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Megtalálták Ronnie Romero énekes utódját a LORDS OF BLACK zenekarban

2019-02-12
A Ritchie Blackmore-féle Rainbow jelenlegi énekese, Ronnie Romero január elején kilépett eredeti bandájából, a madridi székhelyű Lords Of Black-ből...

Ronnie közleménye így szól: "Szeretném tudatni veletek, hogy néhány héttel ezelőtt felhagytam énekesi munkámmal a Lords Of Black zenekarban. Közel 5 éven keresztül élvezhettem ezt a "munkát", és mindazt a sok szeretetet és támogatást, amit a rajongóktól kaptam a világ minden tájáról. Nagyon sokat jelent ez neke - hatalmas köszönet mindenkinek!! Egykori bandatársaimnak pedig a legjobbakat kívánom".

A Lords Of Black gitárosa, Tony Hernando továbbá az alábbiakat közölte: "Szeretném megerősíteni, hogy Ronnie Romero a továbbiakban nem tagja a Lords Of Black-nek. Ez a döntés már akkor megszületett, amikor nekiláttam az új dalok megírásának, de mondanom sem kell, kicsit csalódott vagyok, és fáj a szívem. Ettől függetlenül természetesen tiszteletben tartjuk Ronnie döntését. Csodálatos 5 évet életünk át együtt, és közösen elértünk mindent, ami korábban lehetetlennek tűnt. Ezért örökké hálás leszek.
Most itt az idő, hogy új énekest találjunk, és ismét gőzerőre kapcsoljuk a banda motorjait, hogy elkészíthessük a lehető legjobb lemezt. Azt már most bizrosra mondhatom, hogy a Lords Of Black fellép az augusztusi Leyendas del Rock fesztiválon, és jelenleg is további koncertek állnak szervezés alatt. Végül, de nem utolsó sorban: szeretnék köszönetet mondani NEKTEK, rajongóknak! Fantasztikusak vagytok; ti vagytok a legjobbak! Éljen a Lords Of Black!!
".

A Lords Of Black 2014 és 2018 között három nagylemezt rögzített Ronnie Romero-val, aki 2016 óta énekel a Ritchie Blackmore-féle Rainbow zenekarban.

A Lords Of Black február közepén találta meg Romero utódját; méghozzá Diego Valdez (ex-Helker, Dream Child) személyében.

Tony Hernando a következőket közölte: "Nagyon izgatott vagyok, hogy végre megerősíthetjük: Diego Valdez bandánk új frontembere. Diego nem szimplán egy végtelenül tehetséges énekes, de nyilvánvalóan ő a legtökéletesebb frontember számunkra; lévén mérhetetlen tapasztalattal is rendelkezik. Olyasvalakire volt szükségünk, aki megérti a Lords Of Black lényegét, és tisztában van saját pozíciójának fontosságával. Arról nem is beszélve, hogy Diego számos nagysikerű albumot adott ki a közelmúltban; így perfektül be tudja tölteni Ronnie Romero megüresedett helyét. Ami nem kis feladat... Diego totálisan elkötelezte magát a Lords Of Black mellett, aminek nagyon örülünk, mivel TI, a rajongók a legjobbat érdemlitek!".

A Lords Of Black új felállása a spanyol Leyendas del Rock fesztiválon mutatkozik be élőben. Ezt követően pedig megkezdődnek az új album stúdiós munkálatai.

Diego bemutatkozásképpen újra felénekelte a banda 'When A Hero Takes A Fall' című közönség-kedvenc számát, valamint az 'Insane' dalt is, amit akusztikus formában adtak újra elő - ezekről itt látható egy-egy felvétel:


Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.