Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

BACKSTABBER - bemutatta új videoklipjét a kanadai melo-death banda: 'My Disclosure'

2020-03-12
Az Észak-Quebec-ből származó metalbanda egy évvel ezelőtt, 2019. február 15-én adta ki első, 'Conspiracy Theorist' című albumát.

A 'Conspiracy Theorist' című album egy ütős metal-himnusz kollekció, ami témáját tekintve a mainstream média és az embereket butító konspirációs teóriák kritikájára épül.

"A 'Conspiracy Theorist' című lemez azért készült, hogy felnyissa az emberek elméjét; rámutasson a körülöttünk zajló világ borzalmaira, a népbutításra; egyben pedig új perspektívát adjon az erre fogékonyaknak" - nyilatkozta banda énekes-gitárosa, Christian M. Thériault.

A dalok zeneiségét tekintve alapvetően egy old-school albumról van szó, de ettúl függetlenül nincsenek tiszta vokálok és úgynevezett breakdown-ok sem az egyes szerzeményekben. Ehelyett egy kemény, de ugyanakkor gondosan megkomponált, klasszikus death / thrash metal albumra kell számítani.

Íme a 2019. február 15-én megjelent 'Conspiracy Theorist' album borítója és dallistája:

01. Inaugural Address
02. Whistle Blower
03. No Privacy
04. Subterranean
05. Ink Spill
06. The Hum
07. My Disclosure
08. Geo Engineering
09. Banksters
10. Conspiracy Theorist

Lentebb elérhető a 'Subterranean' című szám hivatalos videoklipje, itt pedig ingyenesen letöthető a 'No Privacy' című dal. Alább továbbá megtekinthető a 'My Disclosure' 2020 márciusában megjelent videoklipje is.


Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.