Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Itt a brit black metalista MASTER'S CALL zenekar első videoklipje, a 'From Once Beneath The Cursed'!

2019-01-08
A brit extrém metal banda bemutatta valahavolt legelső hivatalos klipjét

A birminghami zenekar a 2016-os, 'The Spire Cranes' című demó-lemez folytatásaképpen alkotta meg első hivatalos albumát, a 'Morbid Black Trinity'-t, ami "három erőteljes dal formájában testesíti meg a sötétséget, a testet és a lelket". Az első tételben, a 'From Once Beneath The Cursed'-ben "felvonul a világ összes gyűlölete és gonoszsága"; a második, 'The Spire Cranes' dalban "a hit elnyomó jelképei hullanak le"; míg a 'My Eyes Are The Night' című számban egy "éjszakai vadászat szimbólumai révén ismerhetjük a világ minden atrocitását".

Az album január 25-én lát napvilágot.

A Master's Call zenekar - amit egy iráni származású vokalista, Shayan vezet - Neil Haynes hangmérnök társaságában alkotta meg az új, 'Morbid Black Trinity' című EP-t, a northamptoni Parlour Stúdió falai között. A hanganyag maszterizálását Peter In De Betou látta el, a svédországi Tailor Maid Productions Stúdió falai között (Necrophobic, Dimmu Borgir, Watain); a lemezborító pedig a banda két tagjának (John Wilcox gitáros és Adam Tricklebank basszer) műve.

A lemez (és a zenekar) első hivatalos videoklipje az album nyitó-dalához készült. Ennek kapcsán a másod-gitáros Dave Powell elmondta: "Ez a szám a világ mélyen rejlő gonoszának fizikai megtestesülését mutatja be, egy rokkant figura révén, aki a káosz feltámadását tükrözi. Ezeket a jeleneteket egy kis cellában forgattuk, amit korábban tönkretett az áradás. Egy hideg, sötét és dohos helyről van szó. A banda-performansz jeleneteket továbbá egy Black Country-beli, elhagyatott, régi iskolában filmeztük, ahol nem volt áram, ezért egy generátort is magunkkal vittünk. Ez az áramforrás többször is csődöt mondott a forgatás során, így sokszor kellett sötétben dolgoznunk, de végül - talán épp ezért - sikerült egy igazán elborult videót készítenünk".

A Master's Call zenekarról bővebb infók, hírek a Facebookon olvashatók.


Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.