Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Egészében közzétette új albumát a DEVIL MASTER

2019-03-01
A Relapse Records igazolta le nemrégiben a Philadelphia-i Devil Master együttest, ami 'Satan Spits on Children of Light' címmel jelenteti meg első teljes albumát.

A Devil Master 2016 óta köpi szembe a konvenciókat, sajátos, nyers stílusával, ami az úgynevezett death-rock, valamint a black metal és a punk műfajok ötvezete. A banda első teljes értékű nagylemeze, a 'Satan Spits on Children of Light' Arthur Rizk (Power Trip, Mammoth Grinder) hangmérnök társaságában került rögzítésre. Az albumon "a Venom acélossága vegyül a Bathory korai munkásságával, valamint a Gism kegyelmet nem ismerő, nyers stílusával". A lemez mottója így szól: "Add meg magad a sátáni pániknak, és hódolj be az Ördög Mesternek!".

A 'Satan Spits on Children of Light' album megjelenik CD-n, LP-n és digitális / stream formában, 2019. március elsején. Az előrendeléseket itt lehet leadni.

A tracklista:
01. Listen, Sweet Demons...
02. Nightmares in the Human Collapse
03. Black Flame Candle
04. Devil Is Your Master
05. Christ's Last Hiss
06. Skeleton Hand
07. Nuit
08. Gaunt Immortality
09. Desperate Shadow
10. Her Thirsty Whip
11. Dance of Fullmoon Specter
12. Webs of Sorrow
13. XIII

Az első ízelítők, a 'Desperate Shadow', a 'Black Flame Candle' és a 'Her Thirsty Whip' hivatalos klipje itt tekinthető meg:

Alább végighallgatható a teljes album:

A Devil Master és új kiadója, a Relapse Records 2018-ban úgy döntött, hogy összefoglalja a banda addigi munkásságát, egy 'Manifestations' című válogatás-album formájában. Ez a kiadvány magában foglalja első két demó-lemezük ('Devil Master', 'Inhabit The Corpse') újrakevert, újramaszterizált, "durvább hangzású" változatát - most először bakelitlemez formájában.

A Devil Master közleménye az új lemezszerződés és az új kiadvány kapcsán, így szól: "A Relapse Records Philly-beli üzlete törzshely volt mindannyiónk számára, akik olyan bandákon nőttek fel, mint a Bathory, a Celtic Frost, a Danzig, stb... Elméinkben és lelkünkben mély benyomást keltett tehát ez a kiadó; így modanunk sem kell, óriási megtiszteltetés, hogy mostantól munkatársai lehetünk a Relapse Records-nak és Arthur Rizk-nek; két underground titánnak! Debütáló lemezükkel terjesztjük az igét: AZ ÖRDÖG MINDENKI MESTERE!!!".

A Devil Master 'Manifestations' című albuma 2018. november 2-án jelent meg, CD-n, LP-n és digitális formában. A fizikális változatokat itt, a digitális verziót pedig itt lehet megrendelni. A dallista így néz ki:

01. The Devil Master (Devil Is Your Master)
02. Distorted Paths / Fear The Future Gleam
03. Failure To Die
04. Sex With Succubus
05. Inhabit The Corpse
06. Obscene Charade
07. Gates Of Pain
08. Blood On My Shroud

A Devil Master egy klasszikus pszicho-horrorfilm, a Lelkek karneválja előtt tiszteleg legutóbbi videoklipjével, amit Dwid Hellion (Integrity) rendezett. Íme az 'Obscene Charade' premiere:

Alább meghallgatható a teljes kiadvány is:

A Devil Master az idei évben több koncertet is ad. Fellépnek például a brooklyni Metal Punk Death Fest-en, a torontói Not Dead Fest-en és a Philadelphia-i Street Metal Massacre Fest-en is.


Egészében közzétette új albumát a DEVIL MASTER
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.