Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

'All Death Is Mine' címen új single-dalt adott ki az INTEGRITY

2019-01-09
Az "apokalipszis zenéjének amerikai helytartója", a legendás Integrity zenekar az Adult Swim single-sorozat keretében adott ki egy vadonatúj dalt.

Az Adult Swim single-sorozat első 2019-es kiadása az Integrity új dala. Az 'All Death Is Mine' című szám itt meghallgatható és letölthető.

Másik hír, hogy az Integrity az idei évet egy kétnapos fesztivál-bulival nyitja: január 11-én és 12-én a Baltimore-beli Metro Gallery színpadán lépnek fel headlinerként, előadván illusztris diszkográfiájuk legklasszikusabb nótáit. Az első napon a Genocide Pact, a Devil Master, az In Cold Blood és a Psywarfare (ami az Integrity vokalista Dwid Hellion noise-projektje) ad koncertet; míg a második estén a Full Of Hell, az Ilsa és a Year Of The Knife kíséri a főbandát.

Emellett az Integrity április 18-án és 19-én fellép két különböző kaliforniai klubban (a Toxic Holocaust, az All Out Raw és a Funeral Chic társaságában), valamint néhány nyári fesztiválon. Az eddig leszervezett 2019-es koncertek listája itt található meg.

Az Integrity legutóbbi nagylemeze, a 'Howling, for fhe Nightmare Shall Consume' 2017 júliusában jelent meg - erről bővebben itt írtunk.


'All Death Is Mine' címen új single-dalt adott ki az INTEGRITY
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.