Normál verzió
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

MORTANIUS - WHAM-klasszikust dolgozott fel a philadelphiai prog-power banda

2019-01-25
A Mortanius nevezetű progresszív power metal zenekar debütáló albuma 'Till Death Do Us Part' címmel jelenik meg február 22-én, a Rockshots Records jóvoltából.

A Mortanius alapvetően progresszív power metal zenét játszik, de dalaikban különféle szimfónikus és neo-klasszikus elemek is felfedezhetők. Az együttest 2013-ban alapította az Outlander ex-énekese, Lucas Flocco és Victor Cardone dobos, akikhez rövid időn belül csatlakozott Mike Gissi gitáros és Jesse Shaw basszer. 2014 és 2016 között a banda három EP-t adott ki - ezek sikereinek köszönhetően jelentősen megnőtt nemzetközi rajongótáboruk. 2016-ban - miután megjelent eddigi legnépszerűbb lemezük, az 'A Voice From Beyond' - Victor Cardone dobos kilépett a felállásból.

Egy évvel később, 2017-ben a Mortanius visszatért a stúdióba, hogy felvegye debütáló nagylemezét, ami a 'Till Death Do Us Part' címet kapta. Az új lemez összes szólógitár-témáját Ollie Bernstein (Ousiodes) rögzítette; míg ritmusgitáron AJ Larsen (Madison Rising, Vicious) játszik. A Mortanius emellett felkért két neves power metal-énekest, hogy vendégként vegyen részt a munkálatokban - ők név szerint: Leo Figaro (Minstrelix, Dragon Guardian) és Jonas Heidgert (Dragonland). A 49 perces 'Till Death Do Us Part' több mint egy éven át készült: 2018 őszére született meg a nagylemez, ami különleges meglepetéseket tartogat...

A tracklista:
01. Facing The Truth
02. Disengage
03. Jaded
04. Till Death Do Us Part
05. Last Christmas (WHAM feldolgozás)

Alább elérhető a 'Last Christmas' című WHAM-klasszikus feldolgozása, valamint a 'Facing The Truth' dal szöveges videoklipje:

Bővebb infók a bandáról a Facebookon olvashatók.


Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.