Normál verzió

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Az Integrity, a Misery Index és a Pig Destroyer egyes tajgai álltak össze az ASTHMA CASTLE zenekarban - itt a 'Mount Crushmore' című szám!

2019-02-19
A stoner metal / sludge zenében utazó kollektíva, az Asthma Castle márciusban adja ki debütáló albumát.

Az Asthma Castle all-star felállását Adam Jarvis (Pig Destroyer, Misery Index, Scour) dobos, Justin Ethem (Integrity) és Cameron Smith (Passage Between, Crawler) gitárosok, Zach Westphal (ex-J. Roddy Walston And The Business) énekes és Jeff Davis (Damnation Audio Stúdió) basszusgitáros alkotja. Az új banda debütáló albuma, a 'Mount Crushmore' idén márciusban jelenik meg, a Hellmistress Records jóvoltából.

A saját definíció szerint "hefty metal" zenében utazó Asthma Castle a stoner metal / rock súlyos riffjeit ötvözi heavy metal, prog és sludge muzsikával, olyan pionírok hatása nyomán, mint a Weedeater, a Church Of Misery, a Mastodon, a Lowrider, a Dozer és a Clutch.

Első lemezük, a 'Mount Crushmore' egy 6 számos, 37 perces anyag, amit a Wrightway Stúdió (Dying Fetus, Misery Index) falai között vettek fel, és Scott Hull (Pig Destroyer / Visceral Sound Stúdió) hangmérnök révén kevertek véglegesre. Az alább látható lemezborítót Gary Ronaldson (Bite Radius Designs / Napalm Death, Kreator, stb.) készítette.

A 'Mount Crushmore' album 2019. március 15-én jelenik meg, CD-n, digitálisan és limitált bakeliten. Az előrendeléseket a Bandcamp-en lehet leadni.

A tracklista:
01. The Incline Of Western Civilization
02. Mount Crushmore
03. Here Come The Black Ship
04. Methlehem
05. Brazilian Catbox Incident
06. The Book Of Duderonomy

A lemez címadó dala lentebb hallgatható meg:


Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.