Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

ENTER 6 - közel 20 év után új albummal tér vissza az ausztrál thrash banda

2019-01-28
Az Enter 6 felvette a 2000-es 'Dreams' album folytatását.

"Néha hosszú idő kell ahhoz, hogy a puzzle minden darabja a helyére kerüljön, de a minőségi gyümölcsre megéri várni!". A Sydney-beli Enter 6 együttes régóta várt második albuma, a 'Black Dolphin' közel 20 éven keresztül készült; lévén ennyi időn belül állt össze a megfelelő banda-felállás, és ennyi évre volt szükség ahhoz, hogy tökéletesen kifforjon a zenekari hangzás, melynek révén "a hallgatók egy progresszív ritmusokkal teli kalandon vehetnek részt".

Az Enter 6 második albuma - ami a 2000-es 'Dreams' lemez folytatása - 2019 tavaszán lát napvilágot, az alább olvasható dallistával:

01. Director
02. Hate Blame
03. My Withered Hands
04. Precious
05. Those Like Me
06. I Walk Alone
07. All For Nothing
08. Lost
09. The Bitter End
10. Shamed

Az Enter 6 zenekar Sydney-ben alakult, 1998-ban. A csapatot Alex Vexler gitáros-énekes és Andrija Skocic dobos hozta össze. Ketten vették fel a 2000-ben kiadott 'Dreams' albumot, aminek megjelenés több intenzív ausztrál turné követte.

2003-ban csatlakozott a felálláshoz a jelenlegi basszusgitáros, Peter Beard, akinek révén még tovább gazdagodott, sokszínűsödött az Enter 6 hangzása. A banda groove-orientált, progresszív stílust képviselő dalai meglehetősen széles skálán mozognak: a Carnal Forge-tól kezdve egészen a Whitechapel-ig, sok banda hatással volt kompozícióik megszólalására.

Hamarosan közzéteszik a 'Black Dolphin' album további részleteit, első ízelítőit...


Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.