Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

RESTLESS SPIRITS néven alapított új all-star projektet a Lords Of Black gitárosa, Tony Hernando - itt az új klip!

2019-08-25
A madridi székhelyű Lords Of Black zenekar szólistája, Tony Hernando és új projektje, a Restless Spirits tavasszal adta ki debütáló albumát, a Frontiers Music Srl jóvoltából.

Tony ezúttal eltávolodik a tőle megszokott power / heavy metal vonaltól, és bemutatja, hogy képes "intenzív és dallamos hard rock-himnuszok, valamint gyönyörű balladák" megalkotására is.

A 'Restless Spirit' albumon olyan neves vendég-énekesek jutottak szerephez, mint Deen Castronovo (Revolution Saints, The Dead Daisies), Johnny Gioeli (Hardline), Dino Jelusic (Animal Drive), Kent Hilli (Perfect Plan), Diego Valdez (Dream Child) és Alessandro Del Vecchio (Hardline) - ez utóbbi producere is volt az albumnak, ami 2019. május 17-én jelent meg, a Frontiers révén.

"A 'Restless Spirits' egy dallamos hard rock lemez, melyen olyan énekesek hangja hallható, akiknek stílusa remekül passzol az én dalszerzői munkámhoz és gitár-játékomhoz. Vannak ezen az albumon kemény rock-nóták, balladák, és minden a kettő között. Hatalmas megtiszteltetés számomra, hogy ilyen óriási tehetségekkel dolgozhattam együtt! Remélem, ti is épp annyira fogjátok élvezni ezt a lemezt, mint amennyire én élveztem annak megalkotását!" - mondta Tony.

A tracklista:
01. Stop Livin' To Live Online (ének: Johnny Gioeli)
02. Unbreakable (ének: Deen Castronovo)
03. I Remember Your Name (ének: Kent Hilli)
04. 'Cause I Know You're The One (ének: Dino Jelusic)
05. Nothing I Could Give To You (ének: Johnny Gioeli)
06. Calling You (ének: Deen Castronovo)
07. Live To Win (ének: Deen Castronovo)
08. You And I (ének: Alessandro Del Vecchio)
09. When It Comes To You (ének: Alessandro Del Vecchio)
10. Lost Time (Not To Be Found Again) (ének: Dino Jelusic)
11. In The Realm Of The Black Rose (ének: Diego Valdez)

A Kent Hilli-vel közös 'I Remember Your Name' című szám hivatalos videoklipje, plusz a Castronovo-val közös 'Calling You', a Dino Jelusic-csal közös ''Cause I Know You're The One' dal audiója, a Castronovo-val és Gioeli-vel közös 'Stop Livin' To Live Online' videója, a 'Nothing I Could Give To You' frissen megjelent kisfilmje, valamint az első album-előzetes lentebb elérhető, ízelítőképpen a rendeléshez:

Hernando eredeti bandájából, a Lord Of Black-ből január elején lépett ki a Ritchie Blackmore-féle Rainbow jelenlegi énekese, Ronnie Romero. A Lords Of Black 2014 és 2018 között három nagylemezt rögzített Romero-val.


Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.