Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Újabb "instrumentális csillagközi élménnyel" szolgál a MONKEY3 együttes - itt az új klip, a 'Spirals'!

2019-04-10
A nagysikerű, 2016-os 'Astra Symmetry' album folytatásaként adja ki újabb pszichedelikus progresszív space rock-művét a svájci Monkey3 zenekar.

A Monkey3 hatodik stúdióalbuma 'Sphere' címmel jelenik meg, digipak CD-n, dupla LP-n, deluxe box-szettben és digitális változatban, 2019. április 12-én. Az előrendelési infókat itt lehet megtalálni.

A 'Sphere' című "instrumentális csillagközi élmény" az alább látható borítóval és tracklistával van felszerelve:

01. Spirals
02. Axis
03. Prism
04. Mass (feat. Bumblefoot)
05. Ida
06. Ellipsis

Íme a 'Prism', a 'Spirals', az 'Axis', az 'Ellipsis' című számok hivatalos videoklipje és a 'Mass' dal gitáros playthrough-videója:

A kiadvány hivatalos "kicsomagoló" videója itt érhető el:

Márciusban és áprilisban a banda a Samsara Blues Experiment-tel közösen turnézik Európában. A körút keretében - április 11-én - a budapesti A38 Hajón is fellép a két zenekar.

"Téved, aki azt gondolja, hogy csak angolszász országok termelhetnek kiemelkedő stoner-pszichedelikus zenekarokat: itt van rá rögtön két ellenpélda. A német Samsara Blues Experimentnek mindössze egy demó elég volt, hogy feltegye magát a térképre: 2009-ben még hivatalos stúdiófelvételek nélkül turnéztak Amerika nyugati partján, 2010-es bemutatkozó albumuk, a Long Distance Trip pedig azóta a műfaj egyik klasszikusának számít. Miután a trió számos tengeren innen és túli fesztiválon bizonyított, 2019 áprilisában először találkozhat velük a budapesti közönség. Társfellépőként a Napalm Records felfedezettjét, a svájci Monkey3-at láthatjuk előttük, akik billentyűkkel és fúziós ízekkel színesítik stoner-pszichedelikus, gyakran tételhosszúságú dalaikat."


Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.