Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

ASTRALIUM - debütáló albuma kiadására készül az olasz szimfó-metal banda; itt az új klip!

2019-07-06
Az Astralium a Rockshots Records-szal kötött lemezszerződést debütáló, 'Land of Eternal Dreams' című albumára.

Az Astralium együttest 2014-ben alapította Roberta Pappalardo szopránó énekesnő és Giuseppe Pappalardo basszusgitáros. Salvo Grasso (Metatrone, Hypersonic) dobos és Emanuele Alessandro gitáros a későbbiekben csatlakozott a felálláshoz.

Az olasz zenekar nemrég elvégezte a végső simításokat bemutatkozó, 'Land of Eternal Dreams' című albumán, amit augusztus 23-án fog kiadni a Rockshots Records. Egy eredeti, szimfónikus power / heavy / prog-metal albumra kell számítani, tele epikus refrénekkel, magas vokálokkal és barokk hangszereléssel. A 'Land of Eternal Dreams' egy koncept-album, aminek dalszövegei álmokról és a csillagokkal teli univerzumról szólnak, de "megelevenedik a dalokban a bennünk élő fantázia-világ" is.

"Először is azt szeretnénk elmondani, hogy nagyon izgatottak vagyunk debütáló, 'Land of Eternal Dreams' című albumunk okán. A rajongók egy nagyszerű dallamokkal, filmzenei elemekkel, szimfónikus és klasszikus zenével, valamint metalos gitár-riffekkel és epikus kórusokkal teli albumra számíthatnak. A zene érzelmeket ébreszt, és feléleszti az elmékben rejlő fantasztikus világokat..." - közölte a banda.

Az albumon vendégként szerepel Tommy Johansson (Sabaton, Majestica), Jo Lombardo (Ancestral, ex-Metatrone), Andrea Martongelli (Arthemis), Stefano "Ghigas" Calvagno (Metatrone, NefeshCore), Adam Cook (A Hill To Die Upon) és Davide Bruno (Metatrone, NefeshCore).

A tracklista:
01.
Remembrance
02. The Journey
03. Rising Waves From The Ocean
04. My Life Is My Eternity
05. Hope Is Gone
06. Breath Of My Soul
07. A Dream’s Elegy
08. Seven Seas, Seven Winds
09. Ethereal Voices From The Forest
10. The World Of Unknown
11. Hidden Conspiracy
12. Hope Is Gone (nagyzenekari verzió) (japán bónusz track)

A 'The Journey' című szám itt elérhető hivatalos videoklip formájában:

Az Astralium Facebook-oldala itt érhető el.


Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.