Normál verzió
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Megszületett a harmadik STONECAST album, az 'I Earther'

2019-02-10
A francia heavy / power metal banda harmadik sorlemeze 'I Earther' címmel kerül forgalomba március 8-án, a Pitch Black Records révén.

"Kétségbeeséstől a reményig, majd onnan vissza - ez a ciklikus kaland sosem ér véget. A jószándék és a gondosan kiötlött ideák egy darabig élnek; az önzőség, a kapzsiság és a hatalom-éhség viszont örökre megmarad; míg végül romba nem dől minden. Megállapodunk különféle vallások és ideák mellett, de közben az égbolt elsötétül felettünk. Ismételgetjük a mantrát, miszerint "a cél szentesíti az eszközt", de közben észre sem vesszük, hogy egy vég nélküli körforgásban élünk. Minden, ami valaha is a miénk volt, porrá égett; eközben pedig igyekszünk felidézni jobbik énünket, és megállás nélkül követünk egy bizonyos álmot. Ez a tragikus, végtelen kör az elkerülhetetlen pusztulás felé vezeti az emberiséget - egyben ezt ismerhetjük meg a Stonecast harmadik, 'I Earther' című albuma formájában".

Az új lemez hanganyagának keverését nem más, mint a legendás Roy Z (Sepultura, Judas Priest, Bruce Dickinson, stb.) látta el. Íme az 'I Earther' borítója és dallistája:

01. Captors Of Insanity
02. Goddess Of Rain
03. The Cherokee
04. The Earther
05. Animal Reign
06. Forevermore
07. Precipice To Hell
08. Resistance
09. Stainless

A Stonecast zenekar Marseille városából indult, hogy meghódítsa a világ metal-színpadait. Az évek során felléptek többek közt a 2011-es Sonisphere fesztiválon (ahol színpadra állt a Metallica, a Slayer, a Megadeth és az Anthrax is); valamint olyan epikus albumokat adtak ki, mint a 2013-as 'Heroikos', melyen a legendás Rhino (ex-Manowar) dobolt. Harmadik, 'I Earther' című albumukkal eddigi legnagyobb dobásukra készülnek a francia metalisták. Ha eddig nem is, most biztosan eljött a Stonecast ideje!

Bővebb infók a bandáról a Facebookon olvashatók.


Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.