Normál verzió
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

PARADISE LOST - a Moonspell forntemberének kiadója gondozza a korai demókat összefoglaló gyűjteményt

2019-02-13
A portugál Alma Mater Records - amit a Moonspell frontembere, Fernando Ribeiro alapított - egy újabb különleges kiadvánnyal jelentkezik.

Az Alma Mater Records - amellett, hogy a feltörekvő portugál metalista tehetségek elsőszámú támasza - klasszikus és időtálló albumok újrakiadására is szakosodott. A megállás nélkül fejlődő vállalat most éppen a 'Drown in Darkness - The Early Demos' című kiadványt jelentette be, ami a legendás brit gothic-doom banda, a Paradise Lost korai demó-felvételeinek gyűjteménye.

A 'Drown in Darkness – The Early Demos' tehát egy válogatás-album, ami a Paradise Lost 1988 és 1989 között rögzített demó-dalait foglalja magában - köztük a kultikus 'Paradise Lost' album és a 'Frozen Illusion'-éra egyes nótáinak soha ki nem adott demó-változatait, valamint az emlékezetes, 1989-es liverpooli koncert néhány felvételét.

A kiadó elnöke, Fernando Ribeiro így nyilatkozott: “Hiszem, hogy ez a kiadvány a Végzet szolgálatát teljesíti, amit mi most elhozunk egyenesen a rajongók cellájába!!! Annak idején pontosan így szólt az underground muzsika, amikor a partokat még gyenge köd borította, amitől alig látszott az ősi katedrálisok tornya. A 'Drown in Darkness' és a 'Frozen Illusion' az első birtokomba került kazetták egyike volt - mondhatni ezek által nyertem betekintést az underground világba. Mindaz a düh és mélységes harag, amit ezek a kiadványok tartalmaznak - nem is beszélve Nick Holmes dalszövegeiről és halálhörgéséről -, életem végéig elkísérnek engem. Remélem, ti is élvezni fogjátok a mi kis zenei térképünk, az Underground Majesty-kolleció újabb példányait; azaz a valahavolt legfantasztikusabb underground metal-albumok gyűjteményeinek felelevenítését”.

A 'Drown in Darkness – The Early Demos' a 2019-es Lemezboltok Napja alkalmából jelenik meg, április 13; méghozzá dupla LP-n, 500 példányszámra limitáltan. Az előrendeléseket itt lehet leadni.

A 'Drown in Darkness – The Early Demos' borítója és tracklistája így néz ki:

'Paradise Lost' (1988) - A-oldal
"Drown In Darkness"
"Internal Torment"
"Morbid Existence"

'Frozen Illusion' (1989) - B-oldal
"Paradise Lost"
"Internal Torment"
"Frozen Illusion"

'Live In Liverpool' (1989) - C-oldal
"Internal Torment"
"Our Saviour"
"Plains Of Desolation"

'Live In Liverpool' (1989) - D-oldal
"Drown In Darkness"
"Paradise Lost"
"Nuclear Abomination"

Lentebb meghallgatható a teljes válogatás-album, amit eredetileg a Century Media Records adott ki 2009-ben, limitált CD változatban:

Bővebb infók az Alma Mater Records-ról és a megjelenésekről a kiadó Bandcamp-oldalán találhatók:

 


Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.