Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Itt az I PREVAIL 'Trauma' című albumának új videoklipje, a 'Gasoline'!

2019-09-09
Több milliárdnyi dal-stream és aranylemez, valamint megannyi teltházas koncert áll a detroiti I Prevail zenekar mögött, ami idén visszatért második nagylemezével.

Az I Prevail új, 'Trauma' című albuma a Fearless Records jóvoltából látott napvilágot, 2019. március 29-én, digitális és fizikális változatokban (rendelés itt).

A 'Trauma' a Michigan-i kvartett karrierjének megpróbáltatásait, hullámvölgyeit és csúcspontjait egyaránt felvonultatja. Brian Burkheiser énekes, Eric Vanlerberghe hörgős, Steve Menoian szólógitáros és Dylan Bowman ritmusgitáros új dalok révén mutatja be azt a két esztendőt, ami a mainstream áttörést hozta, a 2016-os 'Lifelines' album megjelenése óta. Burkheiser ezidő alatt komoly, végzetesnek tűnő hangszál-problémákkal küzdött; miután pedig felépült, szorongás és stressz ejtette őt foglyul. Meghozott azonban egy fontos döntést, és 2018-ban ismét összeállt bandatársaival, hogy közösen megalkossanak egy regenerációt eredményező albumot. Mindehhez Tyler Smith (Falling In Reverse) producert hívták segítségül, akinek köszönhetően 10 hónapon belül meg is született a 'Trauma' című mestermű.

A tracklista:
01. Bow Down
02, Paranoid
03. Every Time You Leave (feat. Delaney Jane)
04. Rise Above It (feat. Justin Stone)
05. Breaking Down
06. DOA
07. Gasoline
08. Hurricane
09. Let Me Be Sad
10. Low
11. Goodbye
12. Deadweight
13. I Don’t Belong Here

Zenei tekintetben az I Prevail ezúttal is váratlan húzásokkal lepi meg rajongóit. A rockzenét metal-, alternatív, elektronikus és hip-hop elemekkel ötvöző 'Trauma' első single-dala, a 'Bow Down' megában foglal mindent, amiről ez a lemez szól.

A második single, a 'Breaking Down' egy "hipnotikus és szívszaggató zenei témákkal és vokál-performansszal, valamint komoly lelki hatással bíró refrénnel" felszerelt dal. Ennek premiere itt érhető el, a 'Paranoid', a 'Hurricane' és a 'Gasoline' dalok hivatalos videójával egyetemben:


Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.