Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

GOREGÄNG - egykori Wombbath és Venom Inc. tagok egyesültek az új death-crust bandában; itt az új dal és klip, a 'Farm The Mother'!

2020-04-30
A Goregäng durva és könyörtelen death / crust metal zenében utazik. Stílusukkal a műfaj nagyjai előtt hajtanak fejet. Most, 'Farm The Mother' címmel új sázmot adott ki a banda.

"Képzeljük el, amint az Autopsy korai Grave és Wombbath dalokat dolgoz fel, és meg is kapjuk a Goregäng zenéjét".

A death metal / crust műfajban utazó Goregäng 2019 tavaszára készült el debütáló nagylemezével. A Jeramie Kling (Venom Inc., Ribspreader, ex-Wombbath) énekes-gitáros és Taylor Nordberg (Ribspreader, ex-Soilwork [live], ex-Wombbath) dobos alkotta banda Mark Riddick-kel készítette el a logót, és Juanjo Castellano-t kérte fel a 'Neon Graves' című album borító-tervéhez. Ezek a nevek pedig magukért beszélnek... A death metal és a crust műfajokat gyors és durva punk-témákkal, valamint mániákus riffekkel tarkító 'Neon Graves' 2019. május 20-án jelent meg, a Transcending Obscurity Records jóvoltából.

A tracklista:
01. A Cavity In Reality
02. False Flags
03. Cathedral Of Chemicals
04. Silence Is Consent
05. Spray Of Teeth
06. Feeble-Minded Rash
07. Neon Graves
08. Plague Of Hammers
09. Goregӓng
10. Weightless Sentinels
11. Putrid Judgement
12. This Era Of Human

A lentebb látható promó-klipben meghallgatható a bandáról elnevezett dal, alább pedig elérhető a 'Cathedral Of Chemicals' nemrég megjelent videoklipje és a 'Silence Is Consent' című tétel:

2020 áprilisában a banda 'Farm The Mother' címmel új számot mutatott be. Az új dalt Jeramie Kling énekes-gitáros hangmérnökösködése mellett rögzítették, a floridai Smoke & Mirrors Productions Stúdióban.

A 'Farm The Mother' digitális formában megvásárolható kislemezen; lentebb pedig elérhető hivatalos videoklipen, amit Daniel Wahlström (Heavy Groove Media) rendezett, illetve Deidra és Jeramie Kling filmezett.


Bővebb infók, hírek a bandáról a Facebookon olvashatók.


Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.