Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Itt a kanadai PANZERFAUST zenekar új videoklipje, a 'Promethean Fire'!

2021-05-11
A kanadai black metalisták 2019-ben az Eisenwald kiadóhoz igazoltak, és kiadtak egy új albumot, aminek folytatására egy évet sem kellett várni. Most friss videoklippel állt elő a banda.

A Panzerfaust 2019-ben adta ki utolsó előtti, 'The Suns of Perdition I: War, Horrid War' című albumát, aminek a folytatása 2020 augusztusában jelent meg, 'From the Suns of Perdition: Chapter II – Render Unto Eden' címmel.

Erről az albumról jelent most meg egy vadonatúj klip, ami a 'Promethean Fire' című számhoz készült. Íme a premier:

Az új album első nyilvános dala, a 'The Faustian Pact' meghallgatható itt:

A 2005 óta aktív Panzerfaust zenekar az Ontario-beli Mississauga városából származik. 2019-et megelőzően három nagylemezük és három EP-jük jelent meg, többnyire az Avantgard Music Records gondozásában. A banda legutóbbi turnéján a 2016-os, 'The Lucifer Principle' című mini-lemezt promótálta, a Belphegor előzenekaraként.

A zenekar 2017-ben súlyos közúti balesetet szenvedett, de a tagok éppenhogy megmenekültek a halál elől (a Belphegor-ral és a Cryptopsy-val közös turné közepette). E halálközeli élmény csak még inkább megerősítette a zenészeket - ennek köszönhetően alkothatták meg eddigi leggrandiózusabb lemezüket.

A Panzerfaust legutóbbi, 'The Suns of Perdition I: War, Horrid War' című stúdiólemezét az Eisenwald kiadó dobta piacra 2019. június 14-én. Ez a lemez egy "négy fejezetből álló soundtrack, ami leginkább egy bakancshoz hasonlítható, mellyel örökre arcon tapossák az emberiséget".

Az első ízelítő, a 'The Day After Trinity' és a 'The Men Of No Man’s Land' című számok hivatalos videója alább elérhető.

A Panzerfaust zenekar - ami korábban olyan legendák társaságában turnézott, mint a Dimmu Borgir, a Marduk, a Belphegor és a Vital Remains, valamint fellépett a Slayer búcsúturnéján is - nem mellesleg 2021 végén visszatér Európába, egy nagyszabású turné erejéig. Erről bővebb infók hamarosan...


Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.