Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

M.I.GOD. - tagcseréken esik át a német prog-metal banda

2019-11-11
Az M.I.GOD. nevezetű, német metalbanda friss hírekkel szolgált.

A zenekar frontembere, Max Chemnitz a következőket közölte: "A változás az élet része; ennek megfelelően az M.I.GOD. zenekar is állandóan változk. Nagy örömömre szolgál tehát most, hogy én jelenthetem be az új változásokat; vagyis a bandán belüli aktuális tagcseréket. Dan Heß gitáros és Mick Steger basszer néhány hónapja lépett ki a eznekarból, hogy felélessze régi bandáját, a Dieversity-t. A harmadik távozó Uli Holzermer gitáros, aki a jövőben a Silverlane-ben tépi a húrokat. Mi már meg is találtuk az ő utódjaikat - néhány héten belül megtudhatják, kik ők".

Az M.I.GOD: néhány hónapja adta ki új koncept-albumát, amit 'Specters On Parade' címmel láttak el. A 'Specters On Parade' album - ami 2019 februárjában jelent meg - az első része egy két epizódból álló koncept-albumnak. Az új kiadványon összesen 21 tétel szerepel.

A 'Specters On Parade' egyébként az M.I.GOD. 2012-es, 'Floor 29' című nagylemezének folytatása; egy "epikus visszatérés a banda basszusgitárosa, Matt Weber tragikus halálát követően".

Nemrég megjelent a 'The Solitary Ghost' című szám hivatalos szöveges videója és a 'Years Of Today' kisfilmje - ezek itt elérhetők:

Alább meghallgatható a 'We All Belong To The Dark' című szám is:

Bővebb infók a bandáról és a jövőbeni koncertekről a Facebookon olvashatók.


M.I.GOD. - tagcseréken esik át a német prog-metal banda
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.