Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

TRYGLAV - pénteken adja ki debüt-albumát a horvát black metal banda; itt az új dal, az 'Evil Dead'!

2019-05-27
A Tryglav zenekar 'Night of Whispering Souls' címmel jelenteti meg bemutatkozó albumát május 31-én, az Extreme Metal Music / Rockshots Records kiadók jóvoltából.

A Tryglav zenekar Boris Behara "sötét elméjének" szüleménye. A banda neve egy szláv mítológiai istenséget jelképez, aki "az ég, a föld és a túlvilági élet ura". A 2018-ban alakult Tryglav zenéje "Behara elborult vízióin alapszik" - a horvát muzsikus klasszikus, egyben agresszív és dallamos black metalban utazik; dalaiban a '80-as évek horror-feelingje elevenedik fel.

A 'Night of Whispering Souls' című album "gyors és brutális, de ugyanakkor fülbemászó és dallamos" nótákkal van felszerelve. A lemez május 31-én jelenik meg világszerte, az alább látható borítóval és tracklistával:

01. Under My Skin
02. Night Of Whispering Souls
03. Deadline
04. Evil Dead
05. Creature Of The Night
06. Werewolf
07. Beyond The Limit

A lemez címadó dala - ami Behara kedvenc száma - lentebb elérhető. A zenész elmondta: “Kétségkívül ez a kedvenc nótám erről az albumról - ezért is neveztem el erről a teljes lemezt. Ebben a dalban van valami igazán különleges, valami rendkívül egyedi. Gyors, dallamos, de ugyanakkor vannak benne lassabb pillanatok és "kedves refrének" is. A vége pedig... egyszerűen epikusan headbanger!”.

Újabban megjelent az 'Evil Dead' című szám szöveges videója. Ennek kapcsán a frontember így nyilatkozott: “Itt egy újabb dal, amit eredetileg egy régebbi bandám számára írtam. Dalszerzés közben az Evil Dead című film ihletett engem. Úgy érzem, a gitár-, a dob- és a vokál-témák tökéletesen passzolnak egymáshoz! Ez egy személyes kedvencem - különösen imádom a riffeket. Színtiszta horror black metal!”.


Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.