Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

A Primal Fear, a Soilwork és a Destruction énekesei vendégszerepelnek a CONSTANTINE új albumán - itt a friss videoklip, a 'Bushido'!

2019-04-19
Hét évnyi csend után visszatér az athéni szóló-előadó, Constantine. A projekt második albuma 'Aftermath' címmel jelenik meg május 31-én.

Az 'Aftermath' albumon hallhatjuk a Constantine "valahavolt legtechnikásabb, legérzelmesebb, legintenzívebb játékát", melyet olyan neves vendég-énekesek révén tökéletesített a görög zenész, mint Ralf Scheepers (Primal Fear), Björn ''Speed'' Strid (Soilwork), Schmier (Destruction), Apollo Papathanasio (Spiritual Beggars) és Chris Clancy (Wearing Scars).

A frontember Constantine a következőket nyilatkozta az új lemez kapcsán: “Ez az album egy olyan dal-kollekció, ami stílusilag felölei a teljes heavy metal-spektrumot, egyben tartalmazza a modern és a klasszikus metal / rock műfajok jellegzetes elemeit. Érzésem szerint ez a lemez mindenkinek élvezetes hallgatnivaló, aki bármilyen formában szereti a metalzenét”.

Rettentően várom már, hogy megoszthassam új dalaimat a világgal; lévén - szerintem - ezen a lemezen hallhatók valahavolt legjobb gitár-témáim; a vendég-énekesek névsora pedig önmagáért beszél...”.

Az 'Aftermath' albumot május 31-én adja ki a Rockshots Records. Az előrendelési infók itt érhetők el. Íme a borító és a tracklista:

01. Bushido (instrumentális)
02. Hellfire Club (feat. Bjorn "Speed" Strid)
03. Press On Regardless (feat. Ralf Scheepers)
04. Another Day (feat. Apollo Papathanasio)
05. Holding On 'Til The End (feat. Chris Clancy)
06. Deliver Us (feat. Apollo Papathanasio)
07. Elegy (feat. Bill Manthos)
08. War And Pain (feat. Schmier)

A Ralf Scheepers-szel közös 'Press On Regardless' dal audiója, valamint a 'Bushido' hivatalos klipje alább elérhető:

Bővebb infók, hírek a Constantine-ról: www.facebook.com/constantineofficialpage


Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.