Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

PREY FOR SUNDAY - soul-metal bandával tér vissza a Takara gitárosa, Neal Grusky

2019-04-03
"Részben metal, részben soul... a Prey For Sunday küldetése, hogy kiemelje az emberiséget ezekből a sötét órákból.

A Prey For Sunday gitár-központú, dallamos, "vintage" metal zenét játszik, old-school dalszerzői módban. A banda "lélekfelemelő" dalai optimizmussal, realizmussal és érzelmekkel vannak tele... de nem maradnak el a súlyosabb témák és a lebilincselő riffek sem.

A Prey For Sunday a Sacramento-i születésű, jelenlegi Los Angelesben élő gitáros / dalszerző Neal Grusky gyermeke. Neal stílusa formálta a banda identitását és hangzását, melyet "originál metal-dallamok" és "a hallgató fülét el nem engedő zenei szólamok" tesznek teljessé. Grusky mellett Tony Persico tagja még a projektnek, aki a Prey For Sunday sötét, de mégis felemelő, pozitív hatású dalszövegeit írja és adja elő. Persico különlegesen dinamikus hangja "garantáltan elkapja a hallgatók figyelmét, és reményt ad gyötrelmekkel teli szívüknek".

A Prey For Sunday bemutatkozó albuma várhatóan 2019 második felében jelenik meg. Ezt követően a projekt világhkörüli turnéra indul, mellyel érintik Amerikát, Európát, Afrikát és Japánt is. Hamarosan jönnek a friss hírek...

Neal Grusky 1987-ben alapította a Takara zenekart, ami egy los angelesi dallamos hard rock banda. Élőben azév októberében mutatkozott be a banda, egy hollywoodi klubban; méghozzá a Yngwie Malmsteen bandájában elhíresült énekes, Jeff Scott Soto vezetésével. Soto eredetileg csak producerként működött közre a banda első demóján, de miután felénekelte a dalokat, később ő lett a Takara frontembere is. A csapat összesen hat klasszikus albumot adott ki; mégpedig olyan legendás zenészek közremáködésében, mint Bob Daisley (basszusgitár), Gus Monsanto (ének), Gary Schutt (basszusgitár), Bjorn Englen (basszusgitár) és Patrick Johannsen (dobok).


Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.