Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Itt az EVOL WALKS új klipje, a 'The Fire'!

2019-04-10
Az ausztrál származású, jelenleg los angelesi székhellyel rendelkező rockbanda idén januárban jelentette meg új, 'Our Time Is Now' című EP-jét, amiről most új klipet mutattak be.

Az Evol Walks együttest Leah Martin-Brown front-asszony vezeti. Mellette Dre DiMura szólógitáros, Logan Nikolic ritmusgitáros, Eliot Lorango basszer és Jimmy Lee dobos alkotja a felállást. Zenei tekintetben a banda az AC/DC, a Monster Magnet, a The Pretty Reckless és a Black Sabbath örökségét viszi tovább.

Újonnan megjelent aktuális single-daluk, a 'The Fire' videoklipje. Ez a dal az Evol Walks új, 'Our Time Is Now' című EP-jén szerepel, ami 2019. január 18-án jelent meg. A mini-lemez producere Erik Ron (Godsmack, Motionless In White, New Years Day) volt; dalszerzőként pedig olyan nagy nevek működtek közre, mint Jake Pitts (Black Veil Brides), Dan Jacobs és Travis Miguel (Atreyu), valamint Tim Henwood (The Superjesus, Rogue Traders, Palace Of The King).

Íme az új videoklip, a 'The Fire':

A Triple M Australia által a négy legígéretesebb rockbanda egyikének jelölt Evol Walks zenekarról bővebb infók, hírek a Facebookon olvashatók.


Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.