Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

INCULTER - hallgasd végig a norvég thrash banda új albumát!

2019-04-10
A norvég thrash metal banda, az Inculter 'Fatal Visions' címmel április 12-én adja ki új lemezét, ami itt teljes egészében végighallgatható.

A norvég thrasherek régóta várt, második nagylemeze, a 'Fatal Visions' "magas kaliberű thrash metalista felsőbbrendűséget" képvisel. A hanganyag produceri munkáit és keverését az Inculter tagjai végezték; a maszterizálás pedig Herbrand Larsen (Enslaved) nevéhez fűződik.

A 'Fatal Visions' világszerte április 12-én jelenik meg, az Edged Circle Productions jóvoltából (kivéve Észak-Amerikát, ahol április 26-án lát napvilágot az anyag), CD-n, LP-n, kazettán és digitális formában.

A lemezborító R.K. Valbo (Obliteration, Void Eater) műve.

Íme a teljes album-stream:

Az Inculter 2013-ban jelentette meg bemutatkozó, 'Stygian Deluge' című EP-jét, ami meglehetősen rövid idő alatt elkelt. A Darkthrone-os Fenriz ekkoriban "A hét bandája" címmel jutalmazta meg a zenekart, aminek egyes tagjai még a húszas éveiket sem érték el. Első nagylemezük, a 'Persisting Devolution' 2015-ben látott napvilágot; ezáltal pedig drámaian megnövekedett rajongótáboruk. Az elmúlt években a csapat olyan legendás bandák előtt adott teltházas koncerteket, mint a Mayhem és a Kvelertak.

Bővebb infók a bandáról: www.facebook.com/inculter


Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.