Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Skid Row és Sugar Ray tagok egyesültek az AMERICAN TERROR zenekarban - megjelent a debütáló lemez

2019-06-26
Az EMP Label Group kiadó jelentette be az American Terror zenekar debütálását. A bandában a Grayson Manor, a Skid Row, a Sugar Ray és a Phunk Junkees egyes tagjai egyesültek.

Az American Terror június végén adta ki bemutatkozó EP-jét, aminek producere a banda frontembere, Brad Cox (Grayson Manor) énekes volt. A David Ellefson (Megadeth) által alapított EMP Label Group jóvoltából megjelent, négyszámos lemez felvételei Cox saját stúdiójában, a Lawrenceville-beli Black Paw falai között zajlottak. [Brad-nek egyébként egy saját cége is van: a Black Paw Music vállalatot a legendás producerrel, Mike Clink-kel (Guns N’ Roses, Megadeth, Metallica) közösen vezeti.]

Az American Terror felállását Pat Valley (Grayson Manor) gitáros, Murphy Karges (ex-Sugar Ray) basszusgitáros, Rob Hammersmith (Skid Row) dobos és DJ Soulman (Phunk Junkeez) alkotja. A koncerteken nem Karges, hanem GK Via (Grayson Manor) basszerozik.

Cox így nyilatkozott: "Valami újat, valami különlegeset akartunk megvalósítani az American Terror projekt formájában. Klasszikus punk-attitűdre, metal-ritmusokra és némi modernitásra kell számítani. Zenénkben benne van az a tökösség, ami a mai színtérről hiányzik. Érzésem szerint sikerült összehoznunk a megfelelő felállást ahhoz, hogy valami újat, izgalmasat alkossunk. Amikor kiadót kerestünk, az első választásunk az EMP-re esett, mivel itt találhatjuk meg a tökéletes összhangot. Miután közös barátunk, Mike Clink bemutatott az EMP elnökének, Thom-nak, instant kölcsönhatás alakult ki közöttünk. Innentől fogva pedig elkerülhetetlen volt a dolgok történése...”.

A banda bemutatkozó lemezének borítója és dallistája így néz ki:

01. How Do You Like Me Now?
02. Retribution
03. Break Free
04. Prophet For Profit

Az EP előrendelhető digitális formában.


Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.