Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

DEUS MORTEM - 6 év után új nagylemeze jelenik meg a lengyel black metal bandának

2019-04-14
A Deus Mortem április 28-án adja ki második teljes értékű albumát, 'Kosmocide' címmel.

A Deus Mortem 2008 telén alakult - a banda tagjai azóta "követik a Farkas zord ösvényét és a sátáni rendeletet"; azaz hűen kitartanak a '90-es évek évek klasszikus black metal-hangzása mellett. Ezen felül a banda kiépítette sajátos megszólalását, ami ritkaságnak számít manapság. Ez az egyediség és az ellentétek összefonódása alkotja meg a halálos formulát, amit a banda új albuma, a ‘Kosmocide’ is képvisel.

Az új lemez egy "végtelenül epikus, egyben agresszív, villámgyors, dinamikus és gondosan megmunkált, klasszikus black metal-anyag", melynek producere a kultikus Mgla frontembere, M. volt. Az alább látható lemezborító Artem Grigoryev és az Ihasan Art műve.

A ‘Kosmocide’ egy "ezoterikus kaland, ami tragédiákon, halálon és az univerzális törvények pusztulásán keresztül szabadítja a világra a dühöngő káoszt".

A 'Kosmocide' a Terratur Possessions és a Malignant Voices kiadók jóvoltából jelenik meg április 28-án (Cd-n, LP-n és digitálisan), mint a 2013-as 'Emanations of the Black Light' nagylemez és a 2016-os 'Demons of Matter and the Shells of the Dead' EP folytatása.

A tracklista:
01. Remorseless Beast
02. The Soul of the Worlds
03. Sinister Lava
04. Through the Crown It Departs
05. The Seeker
06. Ceremony of Reversion p.2
07. The Destroyer

Alább elérhető a 'The Destroyer' című szám hivatalos videója, ízelítőképpen az előrendeléshez, amit itt lehet leadni:

A Deus Mortem jelenlegi felállását Marek Lechowski (Anima Damnata, ex-Azarath) frontember, Sinister (ex-Beliar) gitáros, Pawel Pietrzak (Infernal War) dobos és Marcin Radecki (Outre) basszusgitáros alkotja.


Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.