Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

'Death and the Moon' címmel jelentett be új albumot a SILVER SNAKES - itt a teljes stream!

2019-05-01
Május 3-án jelenik meg a 'Death and the Moon' című nagylemez; méghozzá Claudio Sanchez kiadója, az Evil Ink Records jóvoltából.

A 'Death and the Moon' album munkálatait 2017 őszén kezdte meg a banda. Alex Estrada énekes-gitáros elmondta: "Akkor állítottam magam elé egy olyan kihívást, hogy minden este megírok egy új riffet, és programozok hozzá ritmusokat is. Ezeket a gyors ötleteket végül rövid videók formájában osztottam meg a neten, de eredetileg nem is akartam őket továbbfejleszteni. Ezt a kollekciót 'Songs for the moon' címmel láttam el; lévén az ablakon túli világ ihlette a "dalokat". Aztán ezekből a rövid számokból lett végül a 'Death and the Moon' album...".

A május 3-án megjelenő lemez borítója és dallistája így néz ki:

01. Smokedance
02. Worship
03. Wool
04. Tesserae
05. Eclipse
06. Mescaline
07. Black Fire
08. Dissolve
09. Lavender
10. Swallowing Light
11. Gone Is Gone

A 'Wool' című szám lentebb elérhető szöveges videó formájában. Estrada ennek kapcsán így folytatta mondandóját: "Az egyik éjjel olyan hangulatom volt, hogy rögzítettem néhány dob-samplert, kicsit megvariáltam a struktúrát, majd mechanikus ritmusként robbantottam be őket a fejhallgatómba. Aztán gitárt ragadtam (amit előzőleg véletlenül nagyon mélyre hangoltam), és néhány másodpercen belül már kész is lett a 'Wool' című szám alapja. Számomra ez a nóta tölti be az űrt a korábbi anyagaink és az új album irányzata között".

Alább elérhető a teljes album-stream is:


Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.