Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

'HOME' címmel jelenik meg a bostoni THE OFFERING zenekar debütáló albuma - itt az új videoklip!

2019-07-13
Augusztus 2-án.

A bostoni The Offering zenekar az elmúlt időszakban olyan nemzetközi előadók társaságában turnézott, mint a Primal Fear, a Rhapsody Of Fire, a Prong és a 36 Crazyfists. A New England Metal & Hardcore Fesztiválon ők voltak az egyik legsikeresebb közönség-kedvenc, de ezen felül már számos teltházas koncertet lebonyolítottak az Egyesült Államokban. 2018 őszén az indusztriális shock-rock csapat, a Genitorturers és a dance-rocker Echo Black kíséretében turnéztak.

A The Offering számára most jött el az idő, hogy bejelentsék debütáló nagylemezüket, ami augusztus 2-án jelenik meg, 'HOME' címmel. A 'HOME' egy zeneileg rendkívül sokoldalú anyag: a thrash és a power metal, a nu- és a hardcore-metal, a black és a death metal, valamint a klasszikus és a modern hangzás vegyül dalaikban, melyek "kompromisszumot nem tűrő kifejezésmódban" kerülnek előadásra. A banda célja mindössze annyi: "túlnőni minden műfajon, és egyetlen dologra fókuszálni: a fejlődésre".

Az Egyesült Államok különböző részeiből származó bandatagok között Alexander Richichi énekes, Nishad George gitáros, Spencer Metela basszusgitáros és Steve Finn dobos szerepel. A The Offering a stomfordi Carriage House Stúdióban rögzítette a 'HOME' albumot - itt annak idején olyan legendás előadók fordultak meg lemez-rögzítés céljából, mint a Pantera, a Fates Warning, az Overkill, a Deftones, a BoySetsFire és a Sugar. A 'HOME' keverését és maszterizálását pedig a híres Fredrik Nordström végezte el, a svédországi Studio Fredman (Dimmu Borgir, In Flames, Opeth, Arch Enemy, Bring Me The Horizon, Architects, stb.) falai között. Nordström el is mondta véleményét a 'HOME' album kapcsán: “Ez a legőrültebb, legbetegebb zene, amivel valaha is dolgom volt. Egyszerűen imádom!”.

A tracklista:
01. Waste Away
02. Lovesick
03. Ultraviolence
04. A Dance With Diana
05. Failure (S.O.S.)
06. Hysteria
07. Glory
08. Home

A 'HOME' első single-dalát / szöveges videoklipje, a 'Failure (S.O.S.)' alább elérhető. Újonnan napvilágot látott az 'Ultraviolence' című szám hivatalos videója és a 'Lovesick' dal audiója is. Ezek mellett lentebb elérhető az album speciális változatának "kicsomagoló" videója is.

A The Offering turné-beosztása a Facebookon érhető el. A csapat nem mellesleg fellép az idei FEZEN Feszitválon (július 25-én).


Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.