Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

BERZERKER LEGION - január végén adja ki debütáló albumát az európai all-star death metal banda

2020-01-22
A Berzerker Legion nevezetű "háborús death metal-gépezet" a Listenable Records-szal kötötte meg első lemezszerződését.

A Berzerker Legion egy öttagú banda, amit neves európai death metal-veteránok alkotnak. A 2016-ban alakult zenekar felállását Tomas Elofsson (Hypocrisy) és Alwin Zuur (Asphyx) gitárosok mellett James Stewart (Vader) dobos, Jonny Pettersson (Wombbath) énekes és Fredrik Isaksson (Dark Funeral) basszusgitáros teszi teljessé. "A Légió célja, hogy a lehető legmagasabb színvonalú death metal muzsikát alkossa meg".

A Berzerker Legion "háborús hangulatú, erőteljes és intenzív, egyben erős függőséget okozó death metal zenében" utazik. A stúdió- és koncert-képes csapat most bejelentette, hogy debütáló nagylemeze munkálatai véget értek.

Az első Berzerker Legion album 'Obliterate the Weak' címmel jelenik meg, a Listenable Records jóvoltából, 2020. január 31-én.

Jonny Pettersson énekes elmondta az album koncepciója kapcsán: "Dalszövegileg ez a lemez arról szól, a vallás miként mérgezi folyamatosan a világot. Többezer éves evolúció és fejlődés után még mindig van egy nagy része a világnak, ami egy mesében hisz... akik elhiszik, hogy ezért a meséért érdemes catába szállni, ölni és egyéb könyörtelen dolgokat végrehajtani. Ezek a gyenge elméjű birkák bármit megtennének bármilyen isten nevében, akiben éppen hisznek... Az 'Obliterate the Weak' a vallás minden formájának kiirtását hirdeti, és egy fikció nevében elkövetett bűnökről mesél".

Az alább látható lemezborító Adi Dechristianize műve:

A tracklista:
01. Rise Of The Berzerkers
02. A World In Despair
03. I Am The Legion
04. Of Blood And Ash
05. Obliterate The Weak
06. The Falling Dawn
07. The King Of All Masters
08. Upon The Throne Of Mortem
09. A Lurking Evil
10. In The Name Of The Father
11. Death Euphoria (CD bónusz track)

Lentebb meghallgatható az 'Of Blood And Ash', az 'A World In Despair' és az 'I Am The Legion' című szám, valamint megtekinthető a címadó dal hivatalos videoklipje:


Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.