Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

MANIPULATION - 'Instruments Of Change' címmel mutatott be új dalt a lengyel death metal alakulat

2019-05-29
A lengyel death metal banda a fehérorosz Symbol Of Domination kiadó jóvoltából jelenteti meg új albumát, 2019. június 10-én.

A Manipulation egy hírhedt dátumon alakult, 2001. szeptember 11-én. Első koncertjüket 2003-ban adták; első nagylemezük pedig 2007-ben jelent meg, 'The Future of Immortality' címmel (eleinte csak független gondozásban, 10 évvel később pedig hivatalosan is, a GrimmDistribution kiadó jóvoltából). 2013-ban adták ki a második Manipulation albumot, a 10 számos 'Passion'-t, mely forduló pontot jelentett a banda számára; lévén általa a nemzetközi metal-sajtó is felfigyelt rájuk. Erről az albumról két dalhoz is videoklipet forgattak ('Infinite Anguish', 'Unity').

2014 novemberében a banda bevonult a Szczecinski-beli Monroe Sound Stúdióba, ahol megszületett karrierjük harmadik gyümölcse, az 'Ecstasy' album, melynek producere a híres lengyel hangmérnök, Arkadiusz "Aro" Jabłonski (Shadows Land, Masachist) volt. A Manipulation ekkor már az orosz Satanath Records kötelékébe tartozott. Ugyanezen kiadó leányvállalata, a fehérorosz Symbol Of Domination gondozza a banda legújabb, negyedik, 'Mind Control Ultra' című nagylemezét, amit ezúttal is Jabłoński-val közösen rögzítettek, a Monroe Sound falai között.

A 2019. június 10-én megjelenő 'Mind Control Ultra' album - ami koncepcióját tekintve "a körülöttünk zajló, tömeges agymosás és minden aktuális szarság" témáját járja körül - borítója és dallistája így néz ki:

01. Instruments Of Change
02. Worshipers Of Mirage
03. Slaves Of The System
04. From The Inside
05. MK-Ultra
06. Limits
07. Energy Of The Universe
08. The Skull With Acid In Eye
09. Room 216
10. Trample The Weak
11. RFID
12. Tale Told By An Idiot

Az album megjelenik digitálisan, valamint 500 példányszámra limitált CD-n (16 oldalas szövegkönyvvel kiegészítve). Az előrendelésről bővebb infókat itt lehet találni.

Íme a 'Slaves Of The System' című szám premiere:

Újonnan megjelent az 'Instruments Of Change' című dal is:


Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.