Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

TEMPLE OF NIHIL - hallgasd meg az orosz black metal banda új dalait!

2019-05-31
A Temple Of Nihil új albuma 'Schadenfreude' címmel jelenik meg június 21-én, a Grimm Distribution kiadó jóvoltából.

A Temple Of Nihil zenekart Kaluga városában alapította Pavel Guslyakov és Pavel Kurilenko, 2015-ben. A két zenész addigra már komoly tapasztalattal rendelkezett; lévén ezt megelőzően számos underground zenekarban aktívan részt vettek. 2016 tavaszán a duó felvette, és decemberben kiadta a 'Soul Extremist' című EP-t, amit a Symbol Of Domination és a Narcoleptica Prod. kiadók vettek gondozásba. 2017-ben csatlakozott a felálláshoz Nikolai Vykhodtsev dobos is, akivel közösen - a Tyrant Stúdió és a Pentagram House falai között - nekiláttak az újabb album munkálatainak.

Az új album végül a 'Schadenfreude' címet kapta. A lemez koncepcionális bázisát az "egzisztencialista nihilizmus és az emberi lét ideáját meghaladó, Nietzsche-i filozófia" adja. Emellett káoszról, halálról és semmivé válásról szóló dalszövegek hallhatók az albumon. Hasonlóan a banda debötáló EP-jének gyakorlatához, ezúttal is Warkhoros végezte el a hanganyag keverését és maszterizálását. A lemezborító W.Smerdulak nevéhez fűződik.

01. Descending
02. Into The Slough
03. Ode
04. Schadenfreude
05. Snakes In My Skull
06. Htrib
07. Postbeing
08. All Turns To Nihil
09. To Fireburners
10. With Flames And Chaos

A lemezt 500 példányszámban, 8 oldalas szövegkönyvvel kiegészített CD-változatban, valamint digitális formában lehet megrendelni.

Íme az újonnan megjelent 'Postbeing' dal premiere:

Korábban bemutatták az 'Into The Slough' című számot is:

A Temple Of Nihil Facebook-oldala itt érhető el.


Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.