Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

BROCELIAN - új felállást mutatott be a müncheni szimfó-metal banda

2020-02-29
A Massacre Records hatáskörébe tartozó, német Brocelian zenekar felállásbeli változásokon esett át.

Alex Senkbeil, a banda alapítója, gitárosa és dalszerzője új tagokat vett maga mellé. Az új felállásban Rebecca Mayer énekesnő, Chris Rieger gitáros, Lisa Rieger basszusgitáros és Felix Weise dobos kíséri a zenekarvezetőt.

A Brocelian új felállása május folyamán vonul stúdióba, hogy egy EP formájában felvegye új albumát. Friss hírek hamarosan...

A 2009-ben alakult Brocelian a 'Lifelines' című debüt-albummal futott be. Az évek során olyan nevesebb előadókkal turnéztak, mint a Xandria, a Tanzwut és a Serenity, valamint felléptek Európa legnagyobb metal-fesztiváljain.

A banda 2018-ban rögzítette új, 'Guardians of Brocéliande' című stúdiólemezét; méghozzá Alexander Krull (Atrocity, Leaves' Eyes) hangmérnök / mixer producelésében. Az új Brocelian albumra - ami a Massacre Records jóvoltából jelentet meg 2019. július 19-én - 10 hard rock-beütésű, szimfónikus metal-himnusz került fel; köztük néhány epikus és melankólikus ballada.

A tracklista:
01. Wrath Of Nature
02. A Life For You
03. Speed Of Light
04. Guardians Of Brocéliande
05. My Last Melody
06. Now It’s Time
07. The Signs
08. Escape From Alcatraz
09. Fire Of My Heart
10. Summer Days

Az első két ízelítő, azaz az album címadó dala és az 'A Life For You' című szám hivatalos szöveges videója itt tekinthető meg:


Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.