Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

8 év után új albummal tér vissza a SOLEIL MOON - itt a friss dal, a 'Nothing Matters'!

2019-08-03
'Warrior' címmel jelenik meg az új album, amihez itt az első három kedvcsináló dal!

A dallamos rock / AOR zenében utazó, amerikai Soleil Moon együttes mindeddig két nagysikerű albumot adott ki: az 1999-es 'Worlds Apart' (1999) és a 2011-es 'On the Way to Everything' (2011) egyaránt rendkívül pozitív kritikai és rajongói elismerésnek örvendett. A banda 2018-ban állt ismét össze egy újabb album felvételének erejéig. Larry King (Michael Thompson Band) énekes / producer és John Blasucci (Dennis DeYoung) billentyűs elmondása alapján azért állt újra össze a Soleil Moon "tovább bontogassák szárnyaikat, és megosszanak mindenkivel egy darabot az életük élményeiből". "Harcosnak kell lenned ahhoz, hogy életben maradj ebben az iparban" - mondta King, majd így folytatta: "A Frontiers kiadó révén totálisan ki tudom fejezni magam zeneileg, és ezért rettentően hálás vagyok".

A Frontiers 2019. szeptember 8-án adja ki a Soleil Moon új, 'Warrior' című stúdióalbumát.

King így nyilatkozott: "Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy egyfajta személyes önéletrajzi könyvként oszhatom meg mindenkivel ezt a dal-kollekciót. Nem voltak bilincsek... kötöttségektől mentesen írtam ezeket a nótákat, néhány dalszerző társammal egyetmben. Személyes sztorik alkotják tehát ezeket a dalokat, melyek így jelentős üzenetet hordoznak magukban. Minden egyes szám egy kisebb kaland; mondhatni egy mini-film, ami a hallgató elméjében játszódik le... John Blasucci, Khari Parker, Alan Berliant, Chris Siebold, Lee Sklar, Vinnie Colaiuta, Joie Scott, Opal Staples, Mike Harvey, Kelly Keagy (Night Ranger), Jeff Morrow, Cheryl Wilson, Craig Bauer, Jeff Breakey és természetesen Michael Thompson - hatalmas köszönet illet titeket, amiért hozzájárultatok az én alkotásomhoz. Az életemmel és a teljes karrieremmel tartozom ennek a csapatnak. Általuk lettem napról napra egyre jobb és jobb - kihoztam magamból a maximumot. Ki sem tudom fejezni, milyen hálás vagyok nekik".

Egyik érdekessége az albumnak a '72 Camaro' című szám, ami eredetileg egy Michael Thompson Band-nótaként jelent meg, mielőtt a banda fellépett a 2018-as, milánói Frontiers Rock Fesztiválon. King így szólt: "Michael és én gyakran dolgozunk együtt különféle projektekben, és amikor úgy döntöttünk, hogy felvesszük az aktuális MTB-lemezt, minden addiginál mélyebben belemerültünk a komponálásba. A '72 Camaro' egy olyan dal, amit a saját kocsimról írtam - szóval egy nagyon személyes nótáról van szó... Ezért amikor kész lett a 'Love and Beyond' című MTB-lemez, megbeszéltük Michael-lel, hogy mivel ez csak is az én sztorim, jobban illik egy Soleil Moon-albumra...".

A tracklista:
01. ’72 Camaro
02. Here For You
03. You And I
04. Just So You Know
05. Can’t Go On
06. Halfway To Nowhere
07. How Long
08. Nothing Matters
09. When I’m With You
10. Before The Rainbow
11. Warrior
12. 420 (rejtett dal)

Íme a 'Warrior' album első három ízelítője, a 'Here For You', a 'Just So You Know' és a 'Nothing Matters' című single-dal:

A Soleil Moon vezére, Larry King egy tehetséges énekes, dalszerző, zenész, producer, frontember, aki 12 évesen kezdte zenei pályafutását. 1997-ben Larry kiötlötte és megformálta a 'The Larry King Orchestra' nagyzenekart, aminek kiteljesítéséhez 11 nagy volumenű vendégzenész hívott meg. A TLKO az évek során Chicago egyik védjegyes színpadi produkciójává vált.

King a Styx egykori tagja, Dennis DeYoung bandájából ismert billentyűs, John Blasucci közreműködésében hozta létre Soleil Moon nevezetű AOR-projektjét, ami főként az észak-amerikai online rádiók egyik közkedvelt bandája lett, köszönhetően olyan népszerűvé vált single-daloknak, mint a 'Willingly' és a 'Never Say Goodbye'.


Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.