Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Itt az új szöveges klip a BLOCK BUSTER debütáló albumáról: 'Flammable'!

2020-02-25
A Frontiers Music Srl kiadó jelentette be a Block Buster együttes debütáló, 'Losing Gravity' című albumát, ami 2019. szeptember 13-án jelent meg a világ minden táján...

A Block Buster egy feltörekvő finn hard rock banda, ami nemrégiben igazolt a Frontiers kiadóhoz. Fiatalos, energiával teli zenéjük "büszkén emeli a magasba a jövő rock ‘n' roll-fáklyáját". A Block Buster kétségkívül a modernkori skandináv hard rock-szcéna egyik legnagyobb reménysége. Dalaikat alapvetően a '70-es / '80-as évek stílusában írják, de a jelenkori neves rockbandák hatásait is magukon viselik. A csapat debütáló, 'Losing Gravity' című albuma "egészséges elegye mindezen stílus-irányzatoknak".

"Stílusunkat számos különböző helyről szereztük és gyúrtuk eggyé. Mindannyian "classic rock" zenén nőttünk fel, de ugyanígy szeretjük napjaink előadóinak zenéjét is, különféle műfajokból. Azt mondanánk tehát, hogy ez a lemez a modern és a retro keveréke. Munkánk végeredménye pedig alapvetően friss és üde hatású; lévén nem az volt a célunk, hogy újrakreáljuk a '70-es vagy a '80-as évek hangzását. Annál inkább: mi egy 21. századi bandaként szeretnénk szólni! Összefoglalva tehát: szimplán rockzenét játszunk!" - közölte a banda, aminek felállását Aarni Metsäpelto énekes-gitáros, Jaakko Metsäpelto dobos, Joonas Arppe basszer és Elias Salo szólógitáros alkotja.

A tracklista:
01. Out In The City
02. Gone By The Morning
03. Flammable
04. Back From The Shadows
05. Losing Gravity
06. Sweet Mary Jane (Album Version)
07. Somebody To Shock Me
08. Walking Like A Dog
09. Move
10. Would You Do It Again
11. Bulletproof (Bonus Track)

Az első két hivatalos single-dal, a 'Move' és a 'Gone By The Morning' alább elérhető hivatalos videoklip formájában, ízelítőképpen az album rendeléséhez.

Alább megtekinthető az 'Out In The City' című szám videója, valamint a 2020 februárjában megjelent szöveges videó, a 'Flammable' is:

"Ha Block Buster koncertre mégy, tanúja lehetsz egy energikus, zajos, kemény és durva rock 'n' roll-performansznak, amit négy, ereje teljében lévő fiatalember ad elő". A banda aktuális turné-beosztása itt található meg.


Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.