Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

THE PRICE - debütáló albumát adja ki Marco Barusso új projektje, ami a nyár végén Budapestre is ellátogat

2019-06-14
Marco Barusso zenész / producer / dalszerző 'A Second Chance to Rise' címmel látta el új projektje első albumát.

A The Price projekt Marco Barusso zenei munkásságát hivatott összefoglalni. Barusso 2002 és 2010 között a Heavy Metal Kids, 2006 és 2014 között pedig a Cayne (2006 - 2014) frontembere / dalszerzője volt; emellett pedig producerként, komponistaként, session-zsnészként és hangtechnikusként vett részt olyan bandák stúdió-munkáinál, mint a Lacuna Coil, a HIM, a 30 Seconds To Mars, és egyéb olasz mainstream-előadók.

A The Price projekt debütáló albuma 'A Second Chance to Rise' címmel jelenik meg, 2019. augusztus 16-án. Barusso ezen a lemezen több neves vendégzenésszel kollaborál, de bandája alap-felállását Guido Carli dobos, Axel Capurro énekes-gitáros és Claudio Sannoner basszusgitáros teszi teljessé. A többiek az olasz és a nemzetközi rock-színtér ismert alakjai.

Az 'A Second Chance to Rise' borítója és dallistája így néz ki:

01. Tears Roll Down
02. MG Of Stone
03. My Escape
04. Enemy
05. Take Back Our Life
06. Free From Yesterday
07. Lilith
08. Stormy Weather
09. On The Edge Of Madness
10. E.C.P.
11. Under My Skin
12. Strange World

Az albumot egy sorozat kisfilmmel vezeti fel Barusso. A noir stílusban fogant videoklipek az emberi kapcsolatok sokszínűségét ábrázolják, alkalmanként morbid és abszurd módon. Eddig az alábbi kisfilmek jelentek meg:

A The Price projekt nem mellesleg fellép a Soen és a Wheel előzenekaraként, az augusztus-szeptemberi európai turnén, ami augusztus 28-án érkezik a budapesti A38 Hajóra. Erről a koncertről bővebb infók itt találhatók.


Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.