Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Megjelent a HEARTSICK új albuma, a 'Sleep Cycles' - itt az új videoklip!

2019-07-11
A Godsize Records adta ki a michigani banda új nagylemezét.

Nem sűrűn találkozunk olyan bandával, ami a ‘80-as évek synth-pop dallamait ötvözik a Deftones hangzásvilágával, valamint a Slipknot és a Pantera súlyos megszólalásával. Viszont a Heartsick esetén pontosan ezzel állunk szemben - ezt a különleges elegyet hallhatjuk a banda új, 'Sleep Cycles' című albumán.

A michigani Lansing városából származó Heartsick együttes felállását Alfonso Civile énekes, Richard “Jerred” Pruneau gitáros, Waylon Fox basszer és Justin Robison dobos alkotja. A banda az utóbbi években meglehetősen nagy sikereket ért el: számos toplistán előkelő helyen végzett; havonta több mint 15 ezer Spotify-letöltéssel büszkélkedhetnek, és az amerikai mainstream rádiók (Q106.1 FM Lansing, MI; 105.7 FM Peoria, IL; stb.) is rendszeresen játsszák dalaikat. Fennállásuk során olyan helyszíneken léptek már fel, mint Puerto Rico és egyéb dél-amerikai országok; valamint színpadra álltak a Mayhem Fest-en (2009, 2011, 2015) is. Továbbá: előzenekarként vettek részt például a 36 Crazyfists, a Straight Line Stitch, a Gwar és az Every Time I Die nagyszabású turnéin.

Rengeteg hosszú éjszaka és és nappal van mögöttünk” - nyilatkozta Alfonso a frissen megjelent 'Sleep Cycles' album munkálatait illetően. “Egy éven keresztül írtuk és rögzítettük ezt a 20 demót, ami további hosszú hónapokon át finomhangoltunk, csiszolgattunk. Hatalmas kihívást jelentett számunkra ez a teljes folyamat. Igyekeztünk új zenei területeket felfedezni; új megközelítést találni minden egyes dalhoz”.

A tracklista:
01. Affair
02. Snakeman
03. Hate Anthem
04. Burning Bridges
05. Mike & Drew
06. Code 105
07. Miami
08. Methelyne Blue
09. Loveletter
10. Her Heart
11. Shadow
12. Slave Labor
13. Fallujah

Újonnan bemutatták az album 'Methylene Blue' című számának hivatalos videoklipjét, ami a tagok elmondása szerint "egy végtelenül absztrakt kisfilm, mely a '80-as évek videóira hajaz, de ugyanakkor modernkori feszültség és izgalmak érezhetők benne".

Korábban megjelent a 'Love Letter' dal kisfilmje:

Itt pedig elérhető a teljes album-stream:

A banda az elkövetkezendő hónapokban Észak- és Közép-Amerikában, valamint Európában turnézik. A teljes beosztást a Facebookon lehet megtalálni.


Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.