Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

GOLGOTHA - 14 év után új albumot adnak ki a spanyol doom-legendák

2019-06-20
Az 1992-ben alakult, spanyol doom metal banda, a Golgotha a szintén spanyol Xtreem Music kiadóval kötött új lemezszerződést.

A Golgotha egyúttal bejelentette 14 éve várt, negyedik nagylemezét; vagyis a 2005-ös 'New Life' folytatását. A visszatérő, egyelőre cím nélküli albuma várhatóan 2019 októberében jelenik meg, rajta 8 új dallal, melyek stílusukat tekintve a banda klasszikus debüt-albumára ('Melancholy') hajaznak!

A visszatérő nagylemezt a Psychosomatic Recording Stúdióban rögzítette a banda, Miguel Angel Riutort "Mega" producer társaságában. A lemez megjelenik limitált CD-n, bakeliten, digitálisan, valamint különféle merchandise-termékek formájában. Minderről bővebb infók a Golgotha újonnan indult honlapján (www.golgothaofficial.com) lesznek hamarosan megtalálhatók...

A Golgotha zenekart 1992-ben alapította a gitáros Vicente Payá (Unbounded Terror) és az énekes Amón López, akik azóta is oszlopos tagjai a felállásnak, amit az új dobos, Tomeu Crespí tesz teljessé. A banda bemutatkozó mini-albuma 'Caves of Mind' címmel jelent meg 1994-ben - tulajdonképpen ez volt a mára kultikussá vált Repulse Records első kiadványa (ez az Xtreem Music kiadó elődje). 25 évvel később tehát bezárul a kör: az Xtreem Music dobja piacra 2019 októberében a Golgotha visszatérő nagylemezét!

Hamarosan jönnek a friss hírek... de addig is itt lehet végighallgatni a banda tavalyi évben megjelent, 'Arise' című EP-jét:


Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.