Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

ORDER OF THE EBON HAND - 14 év után új albummal tért vissza a görög black metal banda

2019-07-01
Az Order Of The Ebon Hand június 27-én adta ki harmadik, 'VII: The Chariot' című nagylemezét, a Satanath Records és a More Hate Productions jóvoltából.

Az Order Of The Ebon Hand zenekar 1994 augusztusában alakult. A "vérbeli black metal" zenében utazó banda mindeddig 2 nagylemezt adott ki; az 1997-es 'A Mystic Path to the Netherworld'-öt (Hypervorea Records) és a 2005-ös 'XV: The Devil'-t (Season Of Mist). Harmadik albumukra - ami a 'VII: The Chariot' címet kapta - 14 évet kellett várni. Ezidő alatt a csapat olyan legendás bandákkal turnézott világszerte, mint a Slayer, a Rotting Christ, a Candlemass, az Accept, a Therion, a Nightfall, a Dismember, a Wolves In The Throne Room és a Negura Bunget.

Az új lemez keverését és maszterizálását Victor Santura (Triptykon) végezte el, a Woodshed Stúdió falai között.

A görög bandának ez az első teljes értékű nagylemeze a 2015-ös 'XV: The Devil' megjelenése óta. A 'VII: The Chariot' megjelent digitálisan, valamint 500 példányszámra limitált CD-n. A rendelésről bővebb infókat itt lehet találni. Íme a teljes album-stream:

Az Order Of The Ebon Hand jelenlegi felállását Merkaal (ének, basszusgitár), Asmodeus (gitár, vokál) és Lethe (dobok, billentyűk) alkotja. Friss hírek a zenekarról itt érhetők el: www.facebook.com/orderoftheebonhand666


Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.