Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Új projektben állt össze Joe Lynn Turner és Peter Tägtgren - 2020-ra várható az első album

2019-07-03
Az egykori Rainbow / Deep Purple énekes Joe Lynn Turner a híres svéd zenész-producer Peter Tägtgren (PAIN, Hypocrisy) közreműködésében alapított új projektet.

Turner a júniusi Sweden Rock fesztiválon nyilakozott az új projekt kapcsán: "Nemrégiben koncertet adtam Peter Tägtgren testvérének, Tommy-nak a születésnapi buliján. A következő lépés pedig az volt, hogy összebarátkoztam Peterrel, közösen ötletelgettünk; majd írtam néhány dalszöveget és dallamot, ami elküldtem neki... Tetszett neki minden ötletem; ezért arra az elhatározásra jutottunk, hogy közösen összehozunk egy albumot".

"Jelenleg nagyjából hét dalnál tartunk, de mindkettőnk beosztása elég sűrű, ezért várhatóan csak október elején tudunk több időt fordítani a projektre. Ekkor azonban befejezzük a lemezt és keresünk egy kiadót".

"Érzésem szerint a rajongókat meglepi majd ez a hangzás, mivel más oldalról ismerhetik meg a hangomat. Ez egy igazán kemény album - a klasszikus rockzene találkozik az indusztriális metallal... vagy ahogy én mondanám, a Deep Purple találkozik a PAIN-nel. A kettő keresztezése. És persze mindkét banda legjobb elemeit vonultatjuk fel; tehát nagyon különleges dolgokra számíthattok".

A projekt első albumának megjelenése kapcsán Turner hozzátette: "Ha minden jól megy, a jövő év tavaszának elején kiadhatjuk a lemezt; lévén a kiadónak szüksége van 90 napra... Ez nem tudom, miért van így, de ez a helyzet...".

Hamarosan jönnek a további részletek a projekt kapcsán...


Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.