Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Harmadik albumával jelentkezik a MURDER MADE GOD zenekar - itt az új dal, az 'World Defect'!

2019-08-11
A görög brutális death metal banda szeptember 20-án adja ki harmadik albumát - ami egyben az első a Unique Leader Records szárnyai alatt -, az 'Endless Return'-t.

Az új albumon "a MMG minden eddiginél mélyebbre merül a dark / doom / death metal zene világában; egyben a korábbiaknál jóval könyörtelenebb, sötétebb és pusztítóbb hangzással és atmoszférával operál". A 10 számos, "nyers, de ugyanakkor meglehetősen technikás" album albumot a szalonikibeli Stelthsound Stúdióban vették fel. A lentebb látható borítót Dixon Jong (Intuitive Designs) tervezte.

A Murder Made God rövid közleménye így szól: "Az 'Endless Return' albummal új szintre érkezik a Modern Brutalitás intenzitása és szofisztikált atmoszférája. Ez ugyanis minden, amiről ez a banda szól”.

A tracklista:
01. Alive
02. World Defect
03. Darkness Thy Gift
04. Gates of No Return
05. Trials and Enemies
06. Cognitive Dissonance
07. A Final Conflict
08. The Sword
09. Love of Fate (Amor Fati)
10. Victa Morte

Az első új single-dal, az 'Alive' alább megtekinthető szöveges videoklip formájában. Szintén lentebb érhető el a 'World Defect' dal audiója:

A Murder Made God zenekar 2011-ben alakult. A csapat még ebben az évben stúdióba vonult, hogy felvegyen egy 3 számos demót, amit a kritikusok és a zenehallgatók egyaránt az egekig magasztaltak. Két évvel később, 2013-ban megjelent a banda első teljes értékű albuma, az 'Irreverence', amit követően nagyszabású turnékat bonyolítottak le, többek közt az Hour Of Penance és az Abhorrent Decimation társaságában. Az újabb sikereken felbuzdulva alkotta meg a banda a második, 'Enslaved' nagylemezt, amit 2016-ban adott ki a Comatose Music Records.


Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.