Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Megjelent az új WAGE WAR album - itt az új klip, a 'Grave'!

2019-08-30
A floridai metalcore banda, a Wage War a Fearless Records jóvoltából jelentette meg új nagylemezét augusztus 30-án, 'Pressure' címmel.

A Wage War közleménye így szól: "Megszámlálhatatlan órákat, napokat és hónapokat töltöttünk az elmúlt fél évben azzal, hogy tökéletesre csiszoljuk az új album minden részletét, és néhol úgy éreztük, fel is kell adnunk a harcot. De végül sikerült kitartanunk, és mosz elérkeztünk a nagy pillanathoz. Ledöntöttünk minden határt annak érdekében, hogy elkészülhessen ez a lemez".

A Drew Fulk által producelt 'Pressure' album címe [magyarul: "nyomás"] kapcsán továbbá elmondták: "Ahányszor belevágsz egy új album elkészítésébe, hatalmas nyomás nehezedik rád. Amit művelsz a stúdióban; amilyen munkatársakat választasz magad mellé, kihatással lesz karriered elkövetkezendő éveire. Ha viszont jól játszol a kártyáiddal, az megváltoztathatja az életed. Ez tehát számunkra - mondhatni - élet-halál szituáció volt. Az a "nyomás", ami egy tökéletes Wage War album elkészítésére irányul, nagy mértékben hozzájárul továbbá ahhoz, hogy még keményebben küzdjünk az általunk kijelölt cél eléréséért. Ettől független azonban nem feltétlenül erről a "nyomásról" van szó az új dalokban; hanem összességében a nyomás okozta kényelmetlenség koncepcióját vázoljuk fel. Vannak olyan dalok, melyek mentális állapotokkal, a világ dolgaival, és alapvetően az egyén világmegváltó ötleteivel foglalkoznak. Az a lényeg, hogy sosem szabad elhagynunk magunkat, bármiféle súly nehezedik is ránk. Ettől leszünk ugyanis erősek. Ez a lemez valódi üzenete".

A tracklista:
01. Who I Am
02. Prison
03. Grave
04. Ghost
05. Me Against Myself
06. Hurt
07. Low
08. The Line
09. Fury
10. Forget My Name
11. Take the Fight
12. Will We Ever Learn

Az album rendelési infói itt találhatók meg. Az első ízelítő, a 'Who I Am' című szám lentebb elérhető hivatalos videoklip formájában. Ennek kapcsán a tagok elmondták: "Kiválasztani egy dalt, ami hűen reprezentálja a teljes albumot, mindig őrülten nehéz feladat, de végül a ‘Who I Am‘ mellett döntöttünk. Ez a Wage War a maximumon! A dalszöveg tekintetében a realitásokról van szó... Néha ugyanis elfelejtjük, hogy mindannyian érző emberi lények vagyunk...".

Újabban megjelent a 'Low' és a 'Grave' dalok videoklipje is:

Lentebb további két dal meghallgatható a lemezről:

A Wage War kevesebb mint egy hónappal a 'Pressure' megjelenése után indul észak-amerikai lemezbemutató turnéra; mégpedig a Like Moths To Flames, a Polaris és a Dayseeker társaságában. A szeptember 27.-től november 1.-ig tartó körút beosztása itt érhető el.


Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.