Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

NIGHTSTALKER - új albumot jelentett be a veterán görög stoner banda; itt a friss single, a 'Sweet Knife'!

2019-07-10
Az athéni Nightstalker együttes új LP-je 'Great Hallucinations' címmel lát napvilágot, 2019. október 4-én, a Heavy Psych Sounds (Nebula, Ecstatic Vision, stb.) kiadó jóvoltából.

Az 1989 óta létező Nightstalker zenekar kultikus státusszal bír immáron hosszú ideje. Fennállásuk három évtizede során számtalan pszichedelikus koncertet adtak és több intenzív albumot is piacra dobtak, sajátos, "high-energy biker-boogie-punk-psych rock" stílusuk jegyében. A frontember Argy által vezetett banda hangzása a jellegzetes és erőteljes vokálokra, valamint Andreas Lagios (ex-Rotting Christ) basszusgitáros, Tolis Motsios gitáros és Dinos Roulos dinamikus és hatékony összjátékán alapszik.

A csapat nyolcadik stúdióalbuma, a 'Great Hallucinations' - ami a 2016-os 'As Above, So Below' folytatása - 2019. október 4-én lát napvilágot. Az előrendelésről bővebb infók itt olvashatók.

A tracklista:
01. Black Cloud
02. Sweet Knife
03. Sad Side Of The City
04. Seven Out Of Ten
05. Cursed
06. Half Crazy
07. Hole In The Mirror
08. Great Hallucinations

Az új lemez első ízelítőjeként jelent meg a 'Sweet Knife' című single-dal hivatalos videoklipje, ami lentebb tekinthető meg.
A 'Sweet Knife' dal és videoklip közel sem a szerelmről szól" - nyilatkozta Argy. "Annál inkább arról a véget nem érő, örökös harcról van benn szó, ami az egyén jó és rossz mivolta között zajlik. Néha a jó győz, néha pedig a rossz...”.


Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.