Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

TENEBRAE IN PERPETUUM - egy évtized után új albummal tér vissza az olasz black metal banda

2019-07-10
10 év elteltével a Tenebrae In Perpetuum újra megnyitja a sírokat, és visszatér negyedik eposzával, ami az 'Anorexia Obscura' címet kapta.

A 2019. augusztus 30-án a Debemur Morti Productions jóvoltából megjelenő album "40 percnyi, fagyos és misztikus black metal zenét tartalmaz, hét ördögi himnusz formájában". Egy évtizeden belül ez az első T.I.P. album, melyet az alapító multi-instrumentalista, Atratus alkotott meg, "sajátosan demens és sötét víziói" alapján. "Lélekben ősi, de technikai szempontból mégis modern és tűpontos" - ez az 'Anorexia Obscura' album, ami kétségkívől az eddigi legkiforrottabb Tenebrae In Perpetuum-mű.

Az 'Anorexia Obscura' album esetében némi electro-beütés is felüti a fejét, de alapvetően egy "zord atmoszférájú, bonyolult struktúrájú és nyers disszonanciával felszerelt" anyagra kell számítani. "A pengeéles riffek, a fagyos elektronikus betétek és az egyedien könyörtelen vokál-performanszok teszi teljessé azokat a blastbeat-alapokat, melyeket a banda másik tagja, Chimsicrin (Gorrch) prezentál".

Az 'Anorexia Obscura' megjelenik CD-n és digitális változatban. A Debeur Morti kiadó erősen ajánlja ezt az albumot a Darkthrone, a Burzum és a Bethlehem zenekarok rajongóinak. Az előrendeléseket itt lehet leadni.

A tracklista:
01. Dissonanze Mentali
02. Anorexia Obscura
03. Oscillazione Ipnotica Profonda
04. L'epoca Oscura Del Caos
05. Nero, Oscuro Concetto Di Assoluto
06. Criogenia Letale
07. Silicio Freddo

Az első ízelítő, a 'Dissonanze Mentali' című nyitó-tétel itt meghallgatható:

A Tenebrae In Perpetuum előző, harmadik nagylemeze, a 'L'eterno maligno silenzio' 2009 októberében jelent meg, szintén a Debeur Morti kiadó jóvoltából.


TENEBRAE IN PERPETUUM - egy évtized után új albummal tér vissza az olasz black metal banda
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.