Normál verzió

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

IRON KINGDOM - új albummal jelentkezik a kanadai tradícionális metalbanda

2019-09-09
'On the Hunt' címmel jelentette be új albumát a kanadai, klasszikus heavy metal zenében utazó csapat.

A heavy metal műfaj legnagyobb legendái (Iron Maiden, Judas Priest, Scorpions, Rush, stb.) által inspirált Iron Kingdom zenekart a rajongók energikus és lebilincselő koncertjeikről ismerik - nem is beszélve dalaik fülbemászó dallamairól, melyek egyértelműen a metal dicső korát idézik.

A banda most visszatér egy új albummal, ami az 'On the Hunt' címet kapta. Az Iron Kingdom megváltozott felállással rögzítette ezt a lemezt; így amellett, hogy megőrizték hangzásuk tradícionális mivoltát, zenéjüket új és friss megközelítésbe, perspektívákba helyezték.

A banda közleménye így szól: “Hiszünk abban, hogy a rajongók azt kapják, amire számítanak; vagyis egy tradícionális stílusú, de könnyen befogadható, egyben kemény és ütős, dallamokkal és speed metal-riffekkel gazdagon felszerelt, élménydús albumot, amire ezúttal rövidebb nóták kerültek fel a korábbi epikus szerzeményekhez képest. Azt akartuk elérni, hogy remek nóták és igazi himnuszok szerepeljenek ezen a lemezen; olyan kompozíciók, melyeket a jövőben gyakran játszhatunk majd élőben is!”.

Az 'On the Hunt' kilenc vadonatúj dalt tartalmaz, melyek mindegyikét "koncert-szettre" írták. Az Iron Kingdom ezúttal is olyan legendás bandák klasszikus albumait idézi új nótáival, mint az Iron Maiden, a Judas Priest, a Queensryche és a Helloween; de teszi mindezt némi modern beütéssel megspékelve.

Az 'On the Hunt' 2019. október 4-én jelenik meg, az alább látható, Alan Lathwell által tervezett borítóval:

A tracklista:
01. White Wolf
02. Driftin’ Through Time
03. Sign Of The Gods
04. Keep It Steel
05. Raze And Ruin
06. Road Warriors
07. Invaders
08. Paragon
09. The Dream

Az első dal-premier, a 'White Wolf', valamint a legfrissebb videoklip, a 'Road Warriors' itt elérhető:

Az első lemezbemutató turné Észak- és Közép-Amerikában fog lezajlani, október 3. és december 1. között. A teljes beosztást itt lehet megtalálni.


IRON KINGDOM - új albummal jelentkezik a kanadai tradícionális metalbanda
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.