Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

GOBLINS BLADE - első nagylemezét adja ki a német power metal banda; itt az új dal, a 'Pray For Your Sins'!

2020-06-11
A német power metal zenekar megkötötte első hivatalos szerződését; méghozzá a (szintén német) Massacre Records kiadóval.

A Goblins Blade együttest Jörg M. Knittel (ex-Sacred Steel) szólógitáros alapította 2018-ban. A banda egy Heathen-dalról kapta a nevét. Knittel maga mellé vette Florian Reimann (ex-Destillery) énekest, Roberto Palacios (ex-Chinchilla) basszusgitárost, Claudio Enzler (Thy Bleeding Skies, Sacrificium) ritmusgitárost és Claudio Sisto (ex-Mystic Prophecy) dobost, hogy teljessé tegye a banda felállását.

A Goblins Blade 2019 májusában adta ki bemutatkozó lemezét, a három-számos 'Awakening' EP-t, melyet nagyra méltatott a média és a műfaj rajongó-hada egyaránt.

A kvartett sikereire felfigyelt a Massacre Records kiadó is, akik rögtön szerződést is kötöttek a bandával. A csapat ezen felbuzdulva 2019 őszén stúdióba vonult, hogy felvegye első teljes értékű nagylemezét, ami - mint kiderült - 'Of Angels and Snakes' címmel jelenik meg, 2020. június 26-án, digipak CD-n, limitált gatefold LP-n, valamint letöltés és stream formájában. A borító és a dallista így néz ki:

01. Snakes From Above
02. Pay For Your Sins
03. Blink Of An Eye
04. Final Fall
05. Utopia
06. When The Night Follows The Day
07. The Bell Is Broken
08. Fall Into Darkness
09. Call For Unity

Az album előrendelési infóit itt lehet megtalálni. Ízelítőképpen lentebb meghallgatható a 'Final Fall' című szám, valamint megtekinthető a 'Pray For Your Sins' és a 'Utopia' szöveges videója.

A Goblins Blade Facebook-oldala itt érhető el.


GOBLINS BLADE - első nagylemezét adja ki a német power metal banda; itt az új dal, a 'Pray For Your Sins'!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.