Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

CAÏNA - nyolcadik nagylemezével jelentkezik a brit black metal-projekt; itt a teljes stream!

2019-10-30
A Caïna novemberben adja ki következő stúdióalbumát, ami a 'Gentle Illness' címet kapta. Hallgasd végig a teljes, Apocalyptic Witchcraft kiadó jóvoltából megjelenő lemezt!

Több mint három évnyi totális csend után tér vissza a brit black / noise metal projekt, a Caïna; méghozzá egy új albummal, ami egyaránt személyes hangvételű, kaotikus és rémisztő hangulatú. A 'Gentle Illness' című album - ami a banda nyolcadik sorlemeze - 2019. november 1-én jelenik meg, az Apocalyptic Witchcraft Recordings kiadó által, CD-n, bakeliten, kazettán és digitális változatban.

Az új lemez koncepcióját tekintve "különféle mentális problémákkal, démoni megszállásokkal és az öngyilkosság metafizikájával" foglalkozik. A 'Gentle Illness' egy "átfogó útmutató az alkotó belső és fizikai széteséséhez". Íme a lemezborító és a dallista:

01. Wellness Policy
02. Your Life Was Probably Pointless
03. No Princes In Hell
04. Canto
05. Gentle Illness
06. Contactee Cult
07. Mind Is Completely Disintegrating
08. One Breath Under The Yoke Is A Fate Worse Than Death

Az album első nyilvános dala, a 'No Princes In Hell' lentebb elérhető, ízelítőképpen az előrendeléshez.

A Caïna mestere, Andy Curtis-Brignell elmondta: “A dal címe utalás a démonok Goetia-hierarchiájára, de egyfajta kontrasztként is felfogható a dal valódi témájához viszonyítva, ami pedig az én személyes Pokol-élményemmel áll kapcsolatban. A hallucinatív pszichózis által gerjesztett, totális dimenzió-káosz tehát a fő téma".

Alább a teljes lemez meghallgatható:

Bővebb infók, hírek: www.facebook.com/cainaband


Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.