Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Október végén adja ki debütáló albumát a Dawn Of Destiny énekesnőjével felálló NEVARIA együttes

2019-10-16
A német szimfónikus metalbanda, a Nevaria a Dr. Music Records jóvoltából adja ki debütáló, 'Finally Free' című albumát, 2019. október 25-én.

A Nevaria egy öttagú, bajor formáció, melynek zenéjét "durva gitár-témák, dinamikus dob-játék, erőteljes basszus-munkák és lenyűgöző billentyű-témák, valamint az egykori Dawn Of Destiny énekesnő Tanja Schneider elbűvölő énekhangja" alapozza meg.

A banda bemutatkozó albuma, a 'Finally Free' az alábbi felállással került rögzítésre: Tanja Schneider énekesnő, Markus Spiethaler billentyűs, Kim Wölfel gitáros, Kevin Deese basszer és Alexander Dahlen dobos. Az album felvételei a billentyűs saját, Soundwerkstatt nevezetű stúdiójában zajlottak. A keverés és a maszter André Hofmann (Nothgard, Wolfchant, New Hate Rising) és a Hofmann Studios nevéhez fűződik. A lemezborítót a neves Jan Yrlund (Darkgrove Design) készítette, aki korábban olyan illusztris előadóknak dolgozott, mint a Battle Beast, az Apocalyptica, a Delain és az Imperia.

Dalszövegek tekintetében a 'Finally Free' a halállal, a magánnyal, a bántalmazással, a társadalmi érzékenységgel, betegségekkel, szerelemmel, vágyakozással foglalkozik. A dalok üzenetének célja, hogy a hallgató átélje és beleélje magát és saját életének történetét ezekbe a kompozíciókba.

A tracklista:
01. Life
02. Finally Free
03. Wind
04. Raise Your Fist
05. Leaving You
06. Drowning
07. No Mercy
08. Black & White
09. Control
10. Deserve Honesty
11. Anyway

Az album első single-dala, a 'Life' október elsején jelent meg, dalszöveges videó formájában. A videó lentebb elérhető, hivatalos album-előzetesekkel egyetemben:


Október végén adja ki debütáló albumát a Dawn Of Destiny énekesnőjével felálló NEVARIA együttes
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.