Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Itt az új SORXE dal, a 'Dependence Day' videoklipje!

2019-11-07
A Phoenix-beli experimentális sludge / post-metal banda, a Sorxe a Prosthetic Records jóvoltából adta ki új, 'The Ark Burner' című stúdióalbumát, október 11-én.

A négytagú Sorxe zenéje legfőképpen improvizáción alapszik. Hatásaik ettől függetlenül széleskörű skálán mozognak: felfedezhetők dalaikban klassziku Neurosis- / Swans- / Melvins- és Pink Floyd-elemek egyaránt. A Sorxe felállását Tanner Crace gitáros-énekes, Shane Ocell dobos, valamint két basszusgitáros, Christopher Coons és Jonathan Portnoy alkotja.

Crace korábban így nyilatkozott: "A Sorxe számára nagy öröm és megtiszteltetés a Prosthetic-családhoz tartozni! Elkészült új albumunk, aminek megosztását már rettentően várjuk; és nem is lehetnénk izgatottabb, hogy mindezt egy professzionális, szakértő kiadó révén tehetjük meg.Alig várjuk már, hogy ti is hallhassátok, mit tartogat a 'The Ark Burner'!".

A 'The Ark Burner' 2019. október 11-én jelent meg, mint a 2017-es 'Matter & Void' album folytatása.

"Zenei tekintetben úgy érezzük, ez az új album jóval kiforrottabb, mint a debütáló, 'Surrounded by Shadows' című lemez és a 'Matter & Void' együttvéve; de közben mégis "egyszerűbb" megszólalású. Direkt olyan dalokat és témákat vonultattunk most fel, amelyek könnyen magukba szippantják a hallgatót, magukra vonják a figyelmet, és egyfajta utazásra repítenek minden zeneértőt".

A tracklista:
01. Dependence Day
02. Exiled
03. Full Transmission
04. Wondering If I Exist
05. A Negative Exorcism
06. The Ark Burner

A 'Matter & Void' produceri munkáit, keverését Matt Bayles (Russian Circles, Botch, Isis) végezte; a maszterizálás pedig a híres Brad Boatright feladat volt. A lemezborítót Christopher Coons készítette. Az album megjelenik CD-n, limitált LP-n és digitálisan is. A rendeléseket itt lehet leadni.

Az első nyilvános dal, a 'Dependence Day' alább elérhető hivatalos videoklip formájában, amit Jason Cakebread (Fatcake Media) rendezett:


Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.