Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Debütáló nagylemeze kiadására készül az olasz technikás brutál-death banda, a CARNAGESLUMBER

2019-08-26
Az olasz Extreme Metal Music kiadó jelentette be a Carnageslumber első, 'Sadistic Mechanical Evolution' című nagylemezének október 25.-i megjelenését.

A Deicide, a Morbid Angel, a Nile és a Cannibal Corpse klasszikus death metalista stílusa által ihletett Carnageslumber zenekar 2014 óta űzi a műfaj brutális, technikás változatát. Az extrém, modern death metal zenét "old-school" stílussal ötvöző banda hangzását leginkább a következő jelzőkkel lehetne illetni: "sötét, mocskos, lehangoló, mély és bánatos, de ugyanakkos klasszikus". A banda első nagylemeze, a 'Sadistic Mechanical Evolution' remekül vázolja fel, miként fejlődött ez az egyedi hangzás az évek során.

A Paolo “Zodd” Sofia (Velchans) énekes, Lorenzo Reina (ex-Cadaver Mutilator) dobos és Salvo Di Marco gitáros alkotta Carnageslumber új albuma - ami a 2016-os debütáló EP folytatása - 30 percnyi könyörtelen zenével bünteti a hallgatókat, 11 számon keresztül.

A banda közleménye így szól az album koncepciója kapcsán: "A 'Sadistic Mechanical Evolution' egyfajta platform, aminek révén igyekszünk bemutatni az emberiség (és egyéb "élő dolgok") morbid szükségleteit. Olyan témákról van itt szó, mint például az emberi tengerimalacokkal folytatott kísérletek, melyet mind az áldozat, mind a végrehajtó szemszögéből felvázolunk... Emellett olyan dolgok is beleférnek szabadelvű inspirációink és kifejezési módjaink közé, mint különféle híres filmek, könyvek, képregények és történelmi események témája".

A tracklista:
01. Termical Visions
02. Vibrating Dead Toungues
03. Versuchspersonen
04. XperimentX
05. Mitochondria
06. Symbiotic Age
07. 3.1
08. Mercur(e)y
09. Herbert
10. Carnageslumber
11. Sideral White Creator

Az előrendeléseket itt lehet leadni. Íme a hivatalos album-előzetes:


Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.